Dagens stora i-landsproblem...

Jag bara måste konstatera att det här med att gifta sig, det tar verkligen i-landsproblematiken i ens liv till en helt ny nivå. Vanligtvis gnäller man ju över att bussen är sen, eller att den bok man vill läsa inte kommit ut i pocket än (tungt)... men sen Paul friade kommer jag på mig själv med de mest bisarra problem. Som idag - våra pappersprov damp ner i brevlådan & jag bara "Men gud så jobbigt... nu måste jag VÄLJA vilka papperskombinationer jag vill trycka inbjudningarna i".
Jag menar... det är ju lite sjukt att det finns folk som inte ens vet hur de ska få tag på mat för dagen & jag vara "Men ååååh, Cobalt eller Sparkling Sapphire..."
Men samtidigt kan jag ju inte bara lägga ner hela bröllopet för att världs-samvetet helt plötsligt gör sig påmint, typ för första gången på 29 år -tack för det, & jag känner mig lite småvidrig som lägger pengar på kartong istället för att stoppa samma summa i en insamlingsbytta... Så hur tackar man känslorna?

Kommentarer
Postat av: Jo

Skänker en slant till ett välgörande ändamål, jag föreslår UNHCR =) https://donate.unhcr.ca/

Svar: Jo fast det löser liksom inte problematiken i att jag egentligen tycker att det är helt vansinnigt att spendera så mycket pengar på en enda dag...
Ida

2013-03-21 @ 19:18:26
Postat av: Jo

Nja, kanske inte men du mår lite bättre av det?

Svar: Gav just $30 till Pauls pågående kampanj för att samla in pengar till hjärtforskning, kan inte påstå att det gjorde att det kändes nämnvärt mycket bättre.
Ida

2013-03-22 @ 21:42:45
Postat av: Jo

1. Ert bröllop kommer komma långt i skuggan av vad de flesta betalar.
2. Du gör varje år något storslaget för bröstcancerforskningen.
3. Du har ett samvete som är medvetet om problematiken.
4. Man måste få spendera pengar på sig själv också.

Summan blir att ditt karmakonto ser bra ut i slutändan så sluta ha dåligt samvete =)

Puss!

Svar: Du är så fin Jo! Vi såg Ghost igår - första gången för mig. Vet inte om du har sett den filmen, men när en god person dog kom det ett ljus från himlen för den. Satt där & bara "Tur att jag har mina välgörenhetsprojekt... det andra alternativet känns inte alls speciellt kul". :)
Ida

2013-03-24 @ 14:56:54
Postat av: Jo

Har jag sett Ghost? Vem är det du frågar? Svaret är JA! Självklart har jag ju sett den. Åh, Patrick Swayze i sina bästa år =) Håller helt med dig om att alternativet inte är särskilt lockande =)

Svar: Ja jo... jag ANTOG liksom att du sett den, men tänkte att det var bäst att fråga i alla fall. Tyckte att den var förvånansvärt bra för att vara en 80-talsfilm! Fast jag hade lite svårt med Demi Moores hår... :)
Ida

2013-03-26 @ 09:59:41
Postat av: Jo

Hade du? Jag tyckte hon klarade att bära upp det måste jag säga =)

Svar: Pottfrisyrer & jag går bara inte ihop, så enkelt är det! :)
Ida

2013-03-28 @ 12:58:24
Postat av: Jo

Det var trots allt 80-tal =) Man får ha lite överseende =)

Svar: Ja... samt vara väldigt tacksam för att man var liten & inte modemedveten på den tiden! :)
Ida

2013-03-28 @ 22:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0