Det här med vals...

Det har lite otippat visat sig att vals är Pauls & mitt forte - vi är rätt kassa på swing, klarar oss i rumba, helt ok med foxtrot & så är vi faktiskt himla bra på vals! Så där så att vår instruktör hoppat flera steg längre fram än var vi egentligen ska ligga. Det verklar helt enkelt ligga för oss. Så idag tänkte jag att jag skulle spana in kronprinsessan Victorias & Daniels bröllopsvals. I mean, de om några hade ju tiden & pengarna att bli sjukt bra på sin bröllopsvals.  Kikar igenom de dryga två minuterna & drar snabbt följande slutsatser:
 
1) Jag gillar inte deras dansram - Victorias hand vilar bara poänglöst på Daniels arm
2) De är inte i rätt danslinje - vals är inte en dans man dansar bröst mot bröst utan lite off set, kolla på kungen & Silvia, de är inte positionerade mitt emot varandra utan lite mer åt sidan
3) EN snurr i början, så fattigt! Snurrarna är ju när damen får visa upp sig!
4) Bara ett... två tre, ett... två tre. Grundsteg - så himla tråkigt!
 
Med andra ord, Idas tendens att bli helt nördig över nya projekt har tagit ett nytt steg framåt - dans är alltså något jag kan lägga till på listan över saker jag försöker/har lärt mig & blivit helt nördig över.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Själv har jag ju bara tränat wienervals men tyckte att jag var rätt bra ändå, och det är sjukt kul =) Snurr, snurr, snurr, det är typ det det går ut på =)

Svar: Visst ja, ni hade de där jättestora skoldanserna! Önskar att vår skola gjort något liknande, för jäklar vad roligt det är!
Ida

2013-03-28 @ 22:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0