Stugan tar fart igen!

Igår bytte kanada till sommartid (vi följer USA) & vi bestämde oss för att det officiellt är vår & därmed dax att ta itu med stugan igen! Så igår lastade vi kylväskorna för allra första gången 2013 & åkte ut till Newmarket & hämtade upp Pauls pappa som också skulle med upp & hjälpa till. Dagens projekt var nämligen "sätta upp innertak" & det blir liiite lättare om man är tre personer. Gipsskivorna väger nämligen som synden, så det är så där kul att försöka baxa dem 2 meter upp i luften. På det stora hela gick arbetet rätt bra, även om en skiva inte kanske direkt sattes fast så där ultimat. Fast det var mindre vårt fel än vad det var de som byggde stommen till huset... Anyway, här har vi Paul in action:
 
Ni kan se att vi faktiskt fått upp lite tak där över honom, tidigare var det bara isolering & ett lager plast i taket. Det utskurna hålet är gjort för lampan - Paul & hans pappa höll på att få det alldeles fel & jag stod där & tänkte "Nejmen det här kan aldrig vara rätt... men de kan ju den här biten, kan de verkligen ha fått det så fel" i säkert fem minuter innan jag pep till & bara "Alltså... jag vet att jag är blond & så - men jag tror att vi måste stanna upp & se över det här för jag tror att ni har gjort fel!". Lite manskliande av hårbotten & sen insåg de sitt misstag. Det var rätt sweet måste jag erkänna! :) Jaja, efter det gick det som på räls!
& tillslut baxade vi upp den sista biten & Paul & Pauls pappa fick sätta sig ner med kakor & varm choklad medan jag festade på äpple. Vi kom inte hem till Toronto förrän närmare tio på kvällen, båda helt sjukt trötta - men trötta på ett bra sätt, positivt stugtrötta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0