Garden weekend...

Vi åkte till stugan igår & jag målade slutligen om den där pinnstolen jag jobbat på så länge. GUD SÅ TRÅKIGT. Kudos till alla som går igång på den typen av arbete. Jag, jag föredrar mer fysiskt jobb - så som att ta död på ogräs! Mängden smått malplacerat gräs jag dragit i helgen... mer än vad det känns rimligt att det kan rymmas i vårt lilla grönsaksland!
Faktum är att det nääästan känns som om hela helgen ägnades åt att ta död på växtlighet jag anser olämplig. Fast lite kompenserade jag ändå, fick ner både tomat- & gurkplantor samt lite broccoli!
Det är väl inte direkt så att vi kommer att vara självförsörjande till hösten, men redan nu har jag kunnat skörda rätt mycket. Vi har så mycket timjan att jag inkluderar det i varje måltid för att förhindra att det tar över landet totalt, vi har ätit egen gräslök & egen oregano & till & med lite vårlök!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ni är så duktiga!

Hipster-Kerstin tackar för komplimangen ;)

Svar: Tack tack!
& så fort jag såg Kerstin var min första tanke "Åh, Håkan Hellström katt!". :)
Ida

2013-05-27 @ 10:22:55
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Tur att matte gillar Håkan Hellström! :) Patrik tycker hon är så söt i den att hon alltid borde ha tröja, och flera andra har talat i samma ordalag. Kerstin börjar dock tycka den där tröjan är ganska dryg och ägnar sig mest åt att dra upp trådar i den. Enda problemet är att hon liksom tvättar tyget över magen och såret, men jag tror inte det är någon fara. Det blir lite fuktigt, men hon kommer ju liksom inte åt själva såret...

Svar: Jag var tvungen att gå in & kolla på bilderna igen & jag tror att jag måste sälla mig till skaran av röster som säger att Kerstin alltid borde ha tröja. Gud så söt hon är! Jäklar... jag känner att jag liksom helt otippat börjar känna förståelse för hundägare som envisas med att klä sina små luddbollar... o_O
Ida

2013-05-27 @ 17:36:07
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0