Pyssel ADHD...

Brudväskan ena dagen, vigselprogrammen andra... en sak är riktigt säker - att planera bröllop innebär en hel massa pyssel av varierande slag. Åtminstone om man heter Ida. Jag vet att ett bröllop inte är någon slags tävling i vem som kan pyssla mest & bäst, men alltså - OM det varit det, då känner jag att jag inte legat alltför risigt till! :) Dagens alster:
Som vanligt får jag skicka ett tack till Google - tack kära Google för att du visade mig hur man gör franska knutar & för att du lärde mig att det heter just så. Sen får vi ju konstatera att spontanbroderiprojekt är lite over kill till & med för mig, men Paul åkte på konferens tidigt imorse & så fort jag är utan mitt Paulfix så fyller jag tomrummet med att bli alldeles ovanligt Martha Stewartig. Steg nummer två på broderiprojektet blir att lära mig (Ida checkar Google) - langettsöm!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Är det 'something blue?'

Svar: Oj du Ingrid... det kommer att finnas så mycket blått i det här bröllopet så att det räcker & blir över. :) Men för att svara på frågan, nej, det här kommer inte bli det specifika "Something Blue" - laddar upp en bild på det senare idag!
Ida

2013-05-17 @ 09:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0