Vår bröllopsinbjudan!

Det har börjat droppa in RSVPs (SÅ KUL!), så jag antar att de flesta inbjudningar nått sin slutdestination. Möjligtvis undantaget den där som någon av katterna lyckades peta in under hallbordet... men, det gör att jag känner att jag kan lägga upp inbjudan här.
 
Det hela började med att Paul var borta en helg - jag scoutade nätet efter en inbjudan som kändes oss... men kunde inte hitta något, så jag satte mig ner & ritade ett draft på hur jag hade kunnat tänka mig dem. Allra första försöket...
Här kändes det rätt klart som om det behövdes andra pennor - jag gillade inte att det kändes så bjärt. Så jag travade iväg & köpte på mig en ny akvarelluppsättning & påtade ner detta försök
Liite bättre, men jag gillade inte prästkragarna & det kändes fortfarande så "streckigt" - så det investerades i Copic pens & sen tuffade det på. Första utkastet med text inlagd i Illustrator:
Lite ändringar på layout, en ny skiss där rätt stammar går till rätt blommor & allt gick till tryck & vi fick tillbaka detta:
Ett pocket fold - man öppnar upp & tada, vår inbjudan!
Om ni undrar varför så mycket av texten är utkluddat - jag tog bort den infon innan jag la upp allt på mitt bröllopsforum. Anyway, inbjudan består dels av själva inbjudningsdelen & så ett extra infoblad:
Jag är SÅ himla nöjd över det faktum att jag gjort detta helt själv, målat alla illustrationer & fixat allt det textmässiga som är det jag känner mig svagast på. Allra nöjdast är jag dock över vårt monogram, så himla glad över att jag fick till det tillslut.
& så älskar jag att vi valde papper med linne-kvalité, tycker att det känns så härligt jättesvenskt! Fasiken alltså, tänk om man hade jobbat med sånt här istället - vad roligt livet varit!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh så fint! :)

Svar: Tack! Så glad för att jag investerade i bra pennor, det är så himla roligt att måla med dem!
Ida

2013-05-30 @ 19:33:47
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Sandra

Vad fint, du ar ju super duktig pa detta! :)

Svar: Tack så jättemycket - så roligt att höra! :)
Ida

2013-05-31 @ 04:33:01
Postat av: Målvaktsmamman

GALET FINT!!!

Svar: Tack tack! Har alltid gillat att måla & pyssla, men jag var lite tveksam till om jag skulle klara av "ett så viktigt uppdrag". Känner mig väldigt glad över hur det hela blev tillslut!
Ida

2013-05-31 @ 09:18:07
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Alex

Håller med ovanstående. Du är verkligen super duktigt på allt sånt här, är så himla imponerad!

Svar: Tack! Du får säga till om du vill att jag ska knåpa ihop något åt er när det är dags för era inbjudningar! :)
Ida

2013-05-31 @ 09:19:23
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Det finns ännu tid att ändra bana =)

Svar: Ska öppna Etsy shop efter bröllopet tror jag! :)
Ida

2013-06-04 @ 09:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0