Lyckopiller!

Jag hade inte världens bästa dag igår, men ibland är det bra att få gråta ut - inte hålla allt inne utan älta lite! Idag känns det nämligen så mycket bättre. Gråtfest följt av ett glas vin & intensivt källar-rens verkar ha den effekten på mig! Fast, sen gjorde Paul också sitt ALLRA bästa för att pigga upp mig lite extra. Det började redan på vägen tillbaka från stugan då han tvärt svängde av motorvägen & in på Vaughan Mills (jättestort köpcenter). Förstod inte alls vad vi gjorde där, men han förklarade att det bara var att pallra sig ur bilen & hitta ett par nya skor för vintern - så nu är jag utrustad med jättevarma vinterstövlar från Uggs! Efter det körde vi hem för snabbpiff av huset/oss eftersom Sandra var inplanerad för middag. Jättetrevlig middag, men efter sista tuggan förkunnade Paul plötsligt att vi skulle åka ut på en liten tur. Sandra & jag fattade ingenting & började fråga vad han hade för planer/hur länge vi skulle vara borta/vad i helsike det här nu var men vi hamnade tillslut i bilen & sen bar det iväg till... en hockeyarena. Här ska sägas att vi två damer var YTTERST skeptiska, fram tills vi insåg att Paul hade fixat biljetter till Battle of the Blades, som råkar vara den tv-show som vi båda bara älskar! Konceptet är enkelt men genial, en konståkare paras ihop med en hockeyspelare & sen slås paren om vem som kan åka bäst. Alltså, jag blev helt lyrisk när jag insåg var vi var!
Inte världens bästa bild, men en skön kontrast till allt depp igår! Ordet TACK kan ha uttalats ungefär 3611 gånger till en skrattande Paul (gud så nöjd han var över att han lyckades överraska oss!). Älskar allt som har med konståkning att göra, så att sitta så här nära Jaime Sale var liksom nog för att alla OS-minnen från 2002 skulle kicka in!
Här tillsammans med Kurt Browning, som körde ett eget program för oss.
De tre finalisterna - varken Paul, Sandra eller jag kunde komma fram till vilket par som egentligen var vår favorit eftersom de alla var så bra. Himla skönt, speciellt då det inte fanns en garderob som jag kunde gå in & gömma mig i medan resultaten kundgjordes (kan ha hänt en eller två gånger när jag inte pallat att vänta på dommarsiffror i Olympiska spel)!
Tillslut lyckades vi enas om att vi antingen ville att paret till höger (Amanda & Scott) eller vänster (Violetta & Jason) skulle vinna, men det var allt - längre än så kom vi inte. Kanada röstade dock för Amanda & Scott, vilket kändes helt OK & faktiskt himla passande eftersom det faktiskt var Amandas födelsedag! Dessutom innebar deras vinst att bröstcancerforskningen fick ett tillskott på $100.000 - bara det är värt en jättejätte applåd!
Det & det faktum att dessa jättebiffiga hockey-killar ställer upp på något sånt här & verkligen åker järnet & lägger in sin själ i något som måste kännas SÅ långt i från vad de är tränade att göra. Riktigt lyckopiller!

Kommentarer
Postat av: Jo

Gud så kul! Vilken bra överraskning =)

Svar: Jättekul, jag blev så himla glad när vi gick in i studion & jag förstod var vi var!
Förresten, vi skippar Priscilla då & så kan vi väl bara julmysa utan att stressa iväg på olika saker. Massa glögg tänker jag!
Ida

2013-11-19 @ 20:29:47
Postat av: Jo

Det låter som en utmärkt idé =)

Svar: Glögg & vörtbröd... nomnomnom!
Ida

2013-11-20 @ 09:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0