Till fel stuga...

Det är morgon här i Kanada & Paul & jag försöker uppbåda någon slags energi för att åka ut till stugan. Tänk så svårt det är att packa ihop alla prylar när vädret suger! Är det fint ute studsar man liksom runt lite utan att tänka, men när det regnar & är grått ute känns det som om man har bly i benen. Det enda ställe jag inte känner så för är vår lilla stuga hemma i Sverige. Dit vill jag alltid, oavsett väder... & just idag längtar jag dit med varje fiber i min kropp. Konstigt det där med hemlängtan, hur det bara kan smyga på en ibland & slå klorna i en. Så är det just nu... Stor stor Sverige-längtan & allra mest vill jag hit:
Så till en annan stuga... inte den som det bär av till nu i helgen. Känns dumt att säga att vi åker till "FEL stuga" - men lite så känns det idag. Som att vi åker till den stugan som bara slukar energi, medan vår lilla perfekta röda stuga i skogen står helt ensam... Hemlängtan var det ja.
 
Uppdatering: Paul and Ida thinks alike - again. Happ, typ två minuter efter att jag tryckt på publicera säger Paul "Du... Om du inte absolut desperat vill åka ut till stugan, kan vi stanna i stan istället?". Så det gör vi & nu ska vi dra iväg på pumpafestival!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0