24 weeks...

Idag når vi en milstolpe - Baby C är numera 24 veckor gammal & kan rent teoretiskt sett överleva i fall att förlossningen skulle sätta igång nu. Vi hoppas väl på att kotten stannat inne lite längre än så, men det är lite smågalet att tänka sig att något så litet faktiskt hade kunnat överleva. 600 gram är ju liksom inte så mycket att hänga i julgranen! Jag har firat genom att klippa gräsmattan i smyg. Är helt säker på att Paul kommer att förfasa sig över denna aktivitet när han väl kommer hem, men fint blev det! Annars då - tja, känner väl att jag just nu är inne i en graviditetsfas där jag är relativt funktionsduglig, vilket är himla skönt med tanke på hur jag mådde tidigare. Det jobbigaste för stunden är nog att jag blir akut törstig titt som tätt. Har aldrig varit den typen av person som "dör om jag inte får något att dricka NU", men på sista tiden har jag fått närmast törstpanikattacker. Helt ny erfarenhet & något som jag hoppas går över när det här är över!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men om du vill amma så kan jag tala om att en vattenflaska är ens bästa vän då. ;) för helt plötsligt slår törsten till..!

Kram

Svar: Aj då, den hade jag inte koll på. Vill ju helst kunna amma, så det är väl bara att försöka förbereda sig så gott det går då!
Ida

2014-08-08 @ 22:34:13
Postat av: Målvaktsmamman

Vänta bara tills du ammar (om du gör)...nu snackar vi törsthets!

Må gott!

Svar: Så himla glad för att jag har den här bloggen - nu vet jag i alla fall vad som väntar! Får väl se till att köpa in ett par extra soda stream patroner så att jag har nonstop tillgång på bubbelvatten!
Ida

2014-08-08 @ 23:12:03
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Alex

håller med dom andra. Första veckorna med amning (eller ah pumpning för min del) så kunde jag bli AKUT törstig och hungrig och verkligen behöva panik hoppa in i en kiosk för att köpa vatten och choklad helt darrig från en minut till en annan.

Svar: Åh så bra att veta! Jag är hemskt dålig på att dricka vatten, men nu kanske det är läge att försöka träna mig till att bli bättre på det samt inskaffa vattenflaska så att jag är beredd!
Ida

2014-08-10 @ 20:56:27
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0