25 weeks...

25 veckor idag, 15 kvar alltså - shit vart tar tiden vägen?! Blev först lite stirrig när jag insåg hur tajt vi ligger till rent tidsmässigt, men sen... sen slog jul-längtet till bara så där från tomma intet! Hör ju inte till vanligheterna annars så här i augusti, men nu plötsligt blev jag helt varmhjärtad & tårögd över tanken på glögg, adventsljusstakar & julmusik. Heltokigt egentligen, men jag gissar lite på att det är mitt undermedvetna som vill vara där eftersom det är efter förlossningen & förhoppningsvis även i ett skede då huset är lite mindre kaosartat. Skratt, får väl släpa med en CD med svensk julmusik till BB när det väl är dags - för att riktigt sätta stämningen! Dessutom, väljer jag en riktigt dålig version kanske det hela går lite snabbare! Orkar liksom bara höra Carolas kristna julsånger med vibrato så många gånger...
 
Annars då - ligger på en 5.5 kilos viktökning, så det är samma som förra veckan (Pauls reaktion imorse - MER OST!), kroppen känns helt OK, fortfarande supertörstig bara så där ur tomma intet & de konstiga/hemska drömmarna har speedat upp ytterligare. Som igår natt, drömde att jag var hemma hos farmor med hela min familj & jag bara visste att min bror dragit hem någon form av virus från Sydafrika - ett virus som gjorde så att jag skulle somna & hamna i helvetet (jo men här drogs det på ordentligt!). En efter en somnade alla i min familj & min panik bara växte, för jag kände ju hur sömnig jag var - så jag nöp mig själv, försökte hålla mig vaken allt vad jag orkade & tillslut bara skrek jag VAKNA! Vaknade på riktigt... & så låg jag där & stirrade ut i mörkret & var livrädd. För det var en sån där dröm som jag visste skulle komma tillbaka om jag somnade om - det eller så var det helvetet som väntade. Ingetdera alternativ kändes direkt lockande, så det var en liten pers att somna om... men jag klarade mig ju i alla fall från den eviga elden den här gången så det är väl bara att vara tacksam!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag brukar ju få mardrömmar när jag har för varmt i sovrummet och mitt tips för att somna om utan att få samma dröm är att gå upp en sväng, typ gå på toa eller hämta ett glas vatten. Då hinner både jag och sängen svalna lite och jag får lite andra tankar och bilder i huvudet.

Kram!

P.S Förlåt för lång bortovaro, har haft semester och varit bortkopplad från dator och internet.

Svar: Men alltså... jag orkar inte gå mer på toa än vad jag redan gööör! Får kanske testa att vanka ett par varv i vardagsrummet istället, för att koppla ur. I förrgår natt drömde jag förresten att du kom & hälsade på & det första du gjorde var att typ nypa Paul i rumpan & säga "Wraooo!". Vet inte riktigt vart det kom ifrån! :) Vad gäller frånvaro, men jag vet ju hur det är i Sverige på sommaren - alla är spridda vind för våg i små internetlösa stugor! Ingen fara! Men nu när du är tillbaka, kanske att vi kan ta en Skype date någon dag igen? KRAM!
Ida

2014-08-17 @ 16:23:06
Postat av: Jo

Hahaha! Memo to self =)
Absolut Skypedate! När? Är rätt upptagen den här veckan, men kanske i helgen?

Svar: Det var väldigt oväntat om vi säger så - stod i drömmen med helt vidöppen mun & kunde liksom inte fatta vad som just hänt. Extra roligt var att det här var på flygplatsen här & du kom utvickande från planet i bästa Victoria Beckham anda, du vet pennkjol & skyhöga klackar. Kanske inte så som jag direkt tänker att du oftast reser. :)
& helgerna fungerar så där för mig, då försöker vi jobba järnet eftersom det typ är vår enda chans att få gjort sånt som kräver två pers. Så kanske nästa vecka då?
Ida

2014-08-18 @ 16:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0