Ett år...

Idag är det ett år sen vi gifte oss, vår första årsdag alltså... Det har i ärlighetens namn varit ett helt vansinnigt år, så mycket som hänt & så mycket känslor - men vi har gemensamt lyckats skratta oss igenom det mesta & som par känns vi bara starkare & starkare. Lite som om vi är ett envist litet träd som trotsar stormar från alla håll... så kan jag väl sammanfatta vårt första år tillsammans. Nu hoppas jag så innerligt att saker & ting ska lugna sig lite ett tag. Att livet kanske inte kastar så många avloppsfloder, familjedraman & jobb-bekymmer åt vårt håll framöver. Så idag firar vi allt vi tagit oss igenom samt alla önskningar & förhoppningar vi har för vår gemensamma framtid!

Kommentarer
Postat av: Alex

grattis! Och gud vad tiden går snabbt, hur sjutton kan de vara ett år sen?! Håller tummarna för att de bara skall vara medvind för er framöver

Svar: Tack! Jag vet, det känns helt galet - det här året har verkligen flugit fram, samtidigt som SÅ mycket har hänt! Är i alla fall hemskt skönt att vi har vårt hus nu, definitivt en fast punkt i tillvaron.
Ida

2014-08-03 @ 23:06:41
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: M

Grattis på bröllopsdagen! :)

Svar: Tack så mycket!
Ida

2014-08-04 @ 20:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0