Graviditetsdiabetes...

Idag är tanken att jag ska pallra mig iväg för att testa om jag har graviditetsdiabetes eller inte. Hade väl tänkt att det skulle hända redan igår, men så blev det 39 grader varmt när luftfuktigheten räknades in - så jag pallade ungefär att gå till slutet på gatan. Sen var det bara att vända & gå hem (kliniken ligger cirka 35 min bort). SÅ himla tacksam för att det här är den kallaste sommaren i Ontario sedan 1970, för hjälp vad jag är dålig på att hantera värme just nu! I vilket fall, det här provet - har väl inte känt mig så pepp på det. Jättebra att det går att testa & så, självklart, men alla som jag känner har sagt att vätskan som de ger en att dricka är det äckligaste ever. Så när min kompis Sussie tipsade att det blir bättre med lite citron i kändes det lätt som dagens bästa tips. Vet ju inte om de kommer att vara OK med att jag tillsätter citron här, de kan ju hända att de är petiga & säger nej - men bara att ha ett alternativ för att göra det mer drägligt ger mig hopp. Så nu håller jag tummar & tår för att det inte ska vara något problem!
 
Uppdatering: Det bidde ingen citron, det skulle drickas så som det serverades. Fast jag hade tänkt att det skulle vara mycket värre än vad det var, så fastän det var sockerchock deluxe var det inte kvälvningsvarning på det hela & det är jag tacksam för! Nu blir det till att vänta till på tisdag innan provresultaten kommer tillbaka, så nu får tummarna & tårna hållas för att jag ska få en OK stämpel!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Gah! Jag fick ta en sån där extra tur på just diabetesen och då fick jag dricka jättestarkt sånt där och sen ta prov en gång i timmen i tre timmar...jag hade ju diabetesen tyvärr så jag fick gå igen och kolla sex veckor efter förlossningen! Kväljningar bara jag tänker på det (tre gånger fick jag alltså dricka!)...haha. Håller tummarna!

Svar: Ajdå, låter mindre kul. Nu gick det ner, men gott kan jag ju inte påstå att det var så en ännu starkare version känns så där lockande! Gick allt bra för dig sen, försvann den inom de där 6 veckorna & blev H större än väntat?
Ida

2014-08-29 @ 02:32:46
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0