Ibland så!

Vi har kört runt halva dagen för att klara av en bunt ärenden, var bland annat tvungna att köra in till Toronto för att lämna av ett par nycklar. Så jag har suttit rakt upp & ner i cirkus 6 timmar & det är bara att inse att det inte längre är optimalt för kroppen. Jäklar vad jag känner mig trött & sliten. Mest styk tar benen, troligtvis för att blodcirkulationen inte är på topp. I vilket fall. För kanske första gången någonsin är Paul & jag ute i sjukt god tid med något - vi har nämligen köpt säng & madrass åt lilla C! IKEA råkade nämligen ha ett sängevent med rabatt på både sängstommar & madrasser, så då kändes det lämpligt att slå till även om det kanske inte finns ett skriande behov av en spjälsäng just i skrivandets stund. Blev en Sundvik & Paul tog mig lite på sängen när han frågade mig vad det betydde (en liten tradition vi har, måste förklara etymologin för alla IKEA prylar som inhandlas). För alltså... sund & vik... Kunde liksom inte för mitt liv komma på vad den egentliga skillnaden var. Kändes lite potato potato & så blir jag trött på mig själv när jag inte kan leverera på rak arm. Herregud, det är ju ändå mitt modersmål! Så, så fort vi kom hem vaggade jag bort till datorn & kollade, så nu vet vi båda att "sund" är ett smalt vattenområde medan "vik" bara är en inbuktning på strandlinjen.

Kommentarer
Postat av: Alex

Har du stödstrumpor? De var räddningen för mig många dagar! Fast jag kände mig liiite som en val när jag var tvungen att ligga och vila lite efter att ha tagit på mig en strumpa, innan jag kunde ge mig på nästa ;)

Svar: Nej jag har inte det, kanske ska skaffa ett par då. Oftast är det helt OK, men långa dagar i bilen som igår är lite döden för kroppen. Känns mig typ lite lätt bakfull idag!
Ida

2014-08-31 @ 08:54:22
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Vilken smart säng! Kan ju inte annat än älska IKEA =)

Svar: Visst är den, känns hemskt smidigt att den går att ha med så pass länge! Hade helst velat sätta ihop den igår... men gör vi det nu har jag en känsla av att den kommer att bli 100% Mammuts & Digbys. Så för en gångs skull får jag ha lite tålamod med IKEA byggandet!
Ida

2014-08-31 @ 21:09:03
Postat av: Jo

Och you´ve got mail ;)

Svar: Danke, jag har svarat! Skype-date it is!
Ida

2014-08-31 @ 21:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0