Vagnspan!

Tanken var att vi skulle puttra på här hemma i huset idag, med ett kort besök på närmsta IKEA, men så kom Paul hem & bara "Duuu... The X har utökat sin sektion med lantdjur & jag undrar om vi kanske inte skulle kunna åka in till stan i alla fall?". The X är en jättestor mässa som hålls varje år här på sensommaren & eftersom Paul hängde där jämt som liten ligger den honom varmt om nostalgihjärtat - så jag sa ja. Lite också för att någon kanske vill spana jättemycket på hönsen (för Guelph tillåter trädgårdshöns!)... Fast en vända in till Toronto bara för att titta på lite getter & höns känns ju så där onödig, så nu har vi planerat in en massa andra saker också - varav vagnspan är en av sakerna på agendan. So, nu alla bloggläsare som har erfarenhet av barnvagnar hade det varit super med feedback av alla de slag! Vad är "måsten" & vad är sånt vi ska undvika? Hjul, märken, kopphållare, sufletter... allt ni kan komma på som ni gillat eller ogillat med era vagnar hade varit jättebra information!
 

Kommentarer
Postat av: Alex

De som varit bäst för mig har varit svängbara hjul så man kommer in och runt överallt och att den är lätt att fälla ihop. Och att sittdelen skall gå att ha både framåt vänd och bakåtvänd! Tycker också de är smidigast när de är ett handtag i stället för två (rakt över som en kundvagn liksom, inte som en cyckel), men de har funkat helt ok med vagnen som har två också.

Svar: Åh vad bra - den vagn vi har ställt in oss på har alla de saker du listat! Det enda vi väl egentligen har kvar att välja nu är färg. Vi velar lite mellan grått & rött. Grått känns lättare att matcha med annat medan Paul gillar tanken på rött så att jag & baby skall synas bättre i trafiken.
Ida

2014-08-17 @ 10:06:13
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0