Baby pinhead...

Det kan hända att vi fick in ett klagomål på hur vi klädde Tor inför hans första lilla outing, så när promenad nummer två stod på dagens schema satte vi igång operation "hitta en mössa med bättre passform". Det gick väl sådär, i någon minut såg det rätt lovande ut...
Men sen satt mössan stadigt över ögonen. Det är väl bara att inse att knyttets huvud i nuläget är lite för litet för mössor överlag.
En sak fick vi dock till - julpimp av vagnen! Det landade nämligen ett paket på vår trapp igår, Sandra skickade en hel bunt saker - bland annat en liten pingvin till vår gran. Kändes dock som den perfekta saken för Tor att ligga & titta på. Tydligen ser de ju bara svartvitt när de är så här små, så de gillar saker med skarpa kontraster & då känns en pingvin ungefär så klockent som det bara går!
Nu gäller det bara att hålla den borta från katterna... För det är mycket möjligt att den hade varit ännu mer en hitt hos dem än hos Tor!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Hahaha och en mössa som sitter på plats - existerar den?

Rött är tydligen också något av det första de kan se/urskilja, så den passar ju perfekt till lille Tor! :)

Svar: Skratt - poäng på den kommentaren! Nej, vi har i alla fall inte haft någon framgång på den fronten så här långt. Allt hamnar vint, över ögonen eller åker av.
Inbillar mig att han tittade lite på pingvinen idag, men jag pratar ju också med våra katter så jag är väl inte den bästa att bedömma om han verkligen ser den eller inte! :)
Ida

2014-12-17 @ 14:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0