Japp, han är mitt barn!

Tor upptäckte glädjen med flanellsängkläder idag. Den lilla grisungen blev genast enormt fäst vid allt det varma, mjuka, så han är definitivt min! Sista månaderna av graviditeten bodde jag nämligen i princip i "flanell-gångarna" på min tygaffär & jag trodde inte att det var möjligt att älska sängkläder på det sätt jag älskar vårt nuvarande flanellset.
Lilla älskade ungen verkar dela min passion!
Vi skulle ju inte samsova ett enda dugg... men det kanske kan hända att vi slumrade till mellan varven. Hemskt svårt att hålla sig vaken när det ligger en liten supervarm minimänniska bredvid en & trynar.
Nu är vi i alla fall mestadels vakna & jag har kommit in i stadiet "FREDAGSMYS" - för på första gången sen typ februari så kan jag ju mysa till det på riktigt med ett litet glas vin!
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Skönt att han lugnade ner sig. Och jeeij för vin för första gången på 9 månader! =)

Svar: Vem sa att det var första gången... :) Var ju tvungen att fira med bubbel när han väl var ute!
Ida

2014-12-12 @ 23:30:28
Postat av: Trillingnöten

Så underbart go!! Åh, blir alldeles varm! Bebis!! Och samsovning...jojo. Det skulle inte vi heller. Well, två barn senare = två samsovningar senare :p Så mysigt ju. Och jag tror att det är naturligt att vilja sova nära sitt barn. Dels för att man burit på det i nio månader (plus nån vecka!) och hur gjorde egentligen de första människorna i det kalla vädret? Samlade ihop lite extra löv till en minisäng i en annan grotta? :) Hahaha. Eller sov de tillsammans för att hålla värmen och kunna skydda det lilla knytet mot vilda djur etc? Oavsett hur man nu gör så gör man det som är bäst för sin familj :) Grattis till vindrickandet!! :)

Svar: Han är så härligt småtjock, vill mest bara gosa med hans kinder hela tiden!
Skönt att höra att vi inte är de enda som gått ut med intensionen att INTE samsova & sen inte riktigt kunnat hålla sig... Kände mig rätt dålig där igår när jag vaknade upp & vi alla låg som en stor varm hög i sängen (bara Digby saknades) & han inte ens är en vecka gammal. Men samtidigt så är det ju så mysigt & han verkar ju njuta av det lika mycket som oss!

& vinet... så gott!
Ida

2014-12-13 @ 02:56:01
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Malin C

Åh så söt! Eller SÖTA de är. Genuin lycka där. Skönt att se att ni njuter.

Svar: Alltså den här baby-bubblan, så jäkla underbar! Myspys i kvadrat. Hoppas att ni också har det så & att din migrän lämnat er i fred!
Ida

2014-12-13 @ 05:26:18
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Fina lilla gosse!

Svar: Tack! Tänk att man kan vara så kär i något så pyttigt! :)
Ida

2014-12-13 @ 11:57:46
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0