Jo jag är säker!

Jag sover rätt dåligt nu för tiden & det är ju hemskt kasst på en himla massa plan men faktiskt väldigt bra på ett sätt - vaknar nämligen superlätt om det behövs. I natt kombinerades min dåliga sömn på allra bästa vis med mitt sjätte sinne. Vaknade upp & bara visste att Mammut var på väg att kräkas. I mörkret fick jag syn på något vitt på andra sidan sängen så jag flyger upp i sittande, "kastar" mig & kaggen över sängen & håller ut katten över sängkanten (det är liksom för långt bort för att jag fysiskt skall få ner honom på golvet) så att han inte ska kräkas på sängkläderna. Mitt i allt det här vaknar Paul & sätter sig spikrätt upp mitt i mellan oss båda. Här fungerar det sjätte sinnet inte lika bra...
 
Paul - BABY!
Moi - No!
Paul - BABY IS COMING!!!
Moi - NO, PUKE IS COMING, HELP!
Paul - Baby is puking?
Moi - NO, THE CAT!
 
Vi klarade sängkläderna på håret, men jag tror att stackars Pauls hjärtfrekvens tog sin lilla tid att gå ner igen. Sista jag minns att han sa innan jag somnade om var "Really glad you got that... and you're sure that baby isn't coming?". Ja, jo, rätt säker skulle jag säga!

Kommentarer
Postat av: M

Haha, ursakta, men det dar var det roligaste jag last pa lange! Forstar att det kanske inte var sa kul med kraks mitt i natten, men dialogen, haha!!

Svar: Vi klarade ju sängen & sen tog Paul hand om det som kom på golvet, så jag klarade mig hemskt lindrigt undan på den fronten & fick dessutom ett gott skratt! Kattkräk på bästa tänkbara sätt! :)
Ida

2014-12-01 @ 21:56:03
Postat av: M

Hmm, nu vet jag inte om du har lagt in forhandsgranskning av dina kommentarer, de brukar synas pa en gang, men de jag har skrivit nyss syns inte?

Svar: Blogg.se har varit lite knasigt på sista tiden, så det kan vara det. Sen har de märkt den föregående kommentaren som misstänkt spam (så då måste jag tydligen godkänna), men inte denna, så det är en annan potentiell orsak. Ingen aning varför de skulle skilja på kommentarerna som spam/ickespam dock...
Ida

2014-12-01 @ 21:58:16
Postat av: M

Namen, nu syns det ju, vad konstigt! Jag skrev tidigare att inlagget ovan var det roligaste jag last pa lange, haha!

2014-12-01 @ 21:58:58
Postat av: Jo

Hahaha! Stackars Paul! =)

Svar: Lite lätt förvirrad där ja! :)
Ida

2014-12-01 @ 22:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0