Lite jobbigt just nu...

Just nu tycker jag grymt synd om mig själv. Har legat uppe i princip hela natten med värkar & bröt väl ihop lite kring fem-tiden & lipade över hur ont det gjorde. Sen gick solen upp & POFF så var allt som vanligt igen. Alltså, jag kan väl ta det här med att gå över tiden. Det är ju inte jättekul, men görbart. Vad som inte känns lika görbart är om det ska vara så här varje kväll/natt fram till potentiellt den 13e... Inte någon höjdare för psyket att ha så här ont nu (kan inte gå eller prata mig genom smärtan) & så blir det inget av det hela, då vill jag liksom helst inte tänka på hur ont det kommer att göra sen. Ny barnmorsketid imorgon & jag känner mig redan lite knäckt inför den, har det inte hänt ett enda jotta sen sist trots all den här värken kommer desperationen definitivt att knacka på dörren - med en murbräcka.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Fy fan! Att ha värkar som försvinner är hemskt! MEN de gör nytta! Tänk så här, för varje avklarad värk så är du närmare att få träffa baby C. Den värken du har haft kommer inte åter.
Massa massa kramar ❤️

Svar: Nej det är vidrigt - gör svinont & tar död på motivationen. Stort tack för sista meningen om att den värk jag precis gått igenom aldrig kommer igen, har använt den genom de senaste & det gör det på något vänster lite lättare.
Kram!
Ida

2014-12-04 @ 20:28:08
Postat av: M

Haller med Camilla har ovanfor, varje vark du har tar dig ett steg narmare aven om de kommer och gar. Stor kram,snart ar det dags for bebis; jag har ju gissat pa den 5 december och det ar ju snart 😊

Svar: Åh vad jag hoppas att det blir så! Vill få ett slut på detta & börjar känna mig desperat... Det här var det verkligen ingen som hade förberett mig på - önskar att någon i alla fall nämnt det som en möjlighet så att jag hade känt mig lite mer förberedd på att värkar inte nödvändigtvis behöver innebära baby.
Ida

2014-12-04 @ 20:51:37
Postat av: trillingnöten

Ååååh, jag vet exakt hur det är!! Första ungen var värst 😛dryygt. Fick dock värkar som var regelbundna men "långt " emellan (6 min) som varade i dagar. Kunde inte sova ordentligt, inte ta ordentlig. Varcså jobbigt. Till Slut fick jag åka in och vila upp mig så blev jag väl typ igångaatt med hinnsvepning o nån medicin. Jag fattade det inte då, men nu vetvjag ju mer. Det äääär jobbigt men när ungen väl är ute är det som rena himmelriket i känföresle!! :) snart är det dags!

Svar: Usch & fy! Hur länge höll det i sig innan du åkte in & fick hjälp? Jag är inne på min tredje kväll & har panik inför ännu en hel natt med värkar som inte leder någon vart. Är ju omöjligt att få någon sömn, så saker blir sju resor värre för att man är så slutkörd.
Ida

2014-12-04 @ 21:08:20
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Malin C

Usch vad tufft! Jag hoppas verkligen det drar igång för dig snart!

Svar: Tredje kvällen nu med det här eländet, jag börjar känna mig rätt så slutkörd mentalt. Tidigaste "lindringen" jag kan få är den 9e, håller det här i sig tills dess kan jag nämligen välja att bli igångsatt då.
Ida

2014-12-04 @ 22:26:10
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: trillingnöten

Det började onsdag natt och sen åkte jag in lördag kväll. Var typ knappt öppen tydligen men fick stanna. Testade typ allt, akupunktur och sånt. Sen fick jag morfin för att kunna sova och så på söndag morgon gjorde de hinnsvepning och droger för att starta...det var så skönt!! Äntligen!! Kanske kam du också få hjälp eller i alla fall en helt natts sömn!

Svar: Tack för att du delar med dig, det betyder så mycket. Har känt mig så värdelös under dagen eftersom jag bara kunnat fokusera på min rädsla för att det här ska fortsätta på samma smärtsamma, oproduktiva, sätt. Känns skönt att veta att jag inte är den enda som upplevt detta & att det är OK att åka in för smärtlindrande även om det inte är i direkt association med aktiv förlossning.
Ida

2014-12-05 @ 03:23:03
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0