Liten update...

Mitra kom & tittade till mig & Baby C igår natt. Allt ser bra ut - blodtryck, puls & hjärtslag. Fick rådet att bada varmt, ta ett par värktabletter & försöka sova mig genom natten. Skratt på den sista. Totalt omöjligt. Har inte sovit en enda sekund. Paul har däremot fått in ett par timmar, så det är i alla fall något. Han måste ju vara pigg i fall att vi behöver köra iväg med bilen. 
 
Tack för alla uppmuntrande hejarop & tack Camilla för att du gav mig ett svenskt namn på detta lilla helvete jag befinner mig i nu - "lång latensfas". Har alltså varit så här sedan i tisdags & jag har väl kanske fått ihop 8-10 timmars sömn på den tiden. Känns lite i huvudet om vi säger så... Min bästa vän i livet just nu är min yogaboll. Hade på riktigt tappat det helt om jag inte haft den genom den här natten.

Kommentarer
Postat av: Alex

åh vad hemskt jobbigt de låter! Skickar lite pepp kramar

2014-12-05 @ 17:19:41
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Natalie

Men vet du Ida, nu kommer hon snart! ♡

2014-12-05 @ 19:43:05
Postat av: Camilla

Helvetet är ju bara förnamnet!!

Kan inte mitra ge dig lite starkare painkiller än de vanliga men inte lika starkt som morfin? Och sedan en sömntablett så du kan få ihop några fler timmars sömn. ❤️

Du ska veta att jag tänker så mkt på dig och hoppas att bebis C kommer snart!

Kram ❤️

Svar: Ja det var helt vidrigt - rent fysist men också mentalt. På den mentala biten så tycker jag att det är jättehemskt att ingen talat om innan att det kunde bli på det här sättet. Vi gick ju ändå på flera veckors föräldrautbildning & det nämdes inte en enda gång! Höll på att bli tokigt mellan tisdagen & fredagen - visste ju inte vad som hände utan kände mig bara grymt vilsen, sliten & förtvivlad.
Förlossningberättelsen kommer så fort jag fått ordning på det hela i huvudet... Men om vi säger så här, det blev värre innan det blev bättre!

Kram!
Ida

2014-12-05 @ 20:28:25
Postat av: Camilla

Vi gick igenom förvärkar men inte lång latentsfas... Jag förstår dina känslor så väl!

Jag ser fram emot flberättelsen, njut nu i er lilla bebisbubbla och er söta Tor. ❤
Kram

Svar: Jag har begärt ut journalen, så så fort jag har den blir det förlossningssammanfattning. Men i kort kan jag väl säga att värkarbetet stannade upp vid 4 cm & att det sen blev världens kamp för att få igång eländet igen. Jäklar var med värkstimulerande jag blev pumpad med!
Ida

2014-12-08 @ 21:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0