Men VA?!

Så jag sitter & tittar igenom TVÅ timmar av CBCs OS-special för att få se åtminstone lite av herrarnas stafett. Jag tittar på kvalmatcher i hockey, jag tittar på Super-G, jag tittar på när en massa snowboardåkare kör omkull varandra i heat efter heat. Två timmar av mitt liv lägger jag på att mestadels se KVALMATCHER, allt bara för att få se Hellners sistasträcka. Så dyker längdskidloggan äntligen upp. Jag får se Hellner i typ en sekund medan han korsar mållinjen, sen byter de fokus till den ytterst spännande upplösningen - vem ska få silver & vem ska få brons? Jo Ryssland får silver & kommentatorerna bara "Vad roligt, på hemmaplan, vilken bedrift. Fast FRANKRIKE, sensation! Vilket magiskt lopp de gör, det hade nog ingen trott inte minst de själva". De pratar på i två minuter om detta mirakel, sen klipper de till en 1-minuters intervju med svenska laget som bjuder på en uppvisning i dålig engelska & sen var det klart - till curlingen!
 
Alltså... jag surade ihop något totalt. Ordet "helvete" kan ha förekommit i olika kombinationer ett antal gånger. Jag inser ju att längdskidåkning inte är något Kanada är värst bra på, så det är klart att de lägger fokus på annat. Men när jag sett typ 5 kvalheat i snowboard så tycker jag att de i alla fall kunnat visa två, tre minuter av sistasträckan på stafetten. Så himla skitdåligt. Det enda som gör mig liiite glad är att vi inte betalar tv-avgift. 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Som svar, Svante äter bara Zylkene, som är ett stressminskande kosttillskott. Om han får anfall oftare än en gång i månaden så behöver han gå på "riktig" medicin. Hurv, känner mig himla orolig och ledsen, är så rädd för att han som behöva somna. Tanken är att om anfallen kommer oftare nu, så ska han sättas på medicinering, och så får vi hålla tummar och tår för att det faktiskt funkar. Verkar vara lite vanskligt det där.

Svar: Då tänker jag hålla alla tummar & tår jag har för att stressmedicineringen räcker! Har ni någon aning om varför han får anfallen & finns det något mer man kan göra för att motverka stress om det nu är det som utlöser dem?
Förstår absolut att det måste kännas jobbigt just nu, katterna är ju så himla kära. Fast Svante är ju fortfarande så ung att det känns som om han kommer att vara mer lättbehandlad än en äldre katt.
Ida

2014-02-17 @ 20:58:10
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Nej, det är vad en kallar idiopatisk epilepsi; en vet inte varför. Han har ju en lugn miljö hemma, så det är ju såklart bra :)




Svar: Du får säga till Kerstin att hon får tagga ner lite så att Svante får den ro han behöver! :)
Ida

2014-02-19 @ 17:31:26
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0