Håll en tumme för farmor!

Vi har vinkat av farmor på flygplatsen... Det kändes helt hemskt, vi ville ju ha henne här ännu längre! Dessutom ångrar jag så himla mycket att vi inte bokade hennes hemresa via Köpenhamn. Vi reste ju in den vägen & det gick så bra, nu reser hon själv tillbaka genom New York & jag tyckte vi fick så dåligt bemötande på flygplatsen. Inte alls vad jag hoppats på... Vi hade ju blivit lovad assistans, men vad ingen talat om för oss var att assistansen vägrar bemöda sig med väskor. Eh... Hur ska en 85-årig person som beviljats rullstol kunna dra sitt eget bagage genom den amerikanska imigrationen & hela vägen till andra sidan?! Efter att Paul bråkat lite extra med flygplatspersonalen fick vi tag på en bagagebärare som var villig att ta farmors väskor genom hela proceduren, mot en avgift så klart med det fick det vara värt. Det är mer principen som kändes så fel... att de garanterar hjälp men sen inte talar om något så viktigt innan man står där helt hjälplös. Neej, nu hoppas jag att allt går vägen någorlunda så att farmor inte helt får avsmak för resor. Vi hoppas ju att hon ska vilja komma tillbaka hit någon annan gång, men det hänger ju mycket på hur det går nu. Så har ni en tumme ni kan hålla för fammo, snälla håll den!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas din farmor får det bemötandet hon är värd! <3

Svar: Hoppas verkligen att folk har bemödat sig om att se till så att hon inte känner sig alldeles vilsen... Känner mig helt hemsk som inte följde med henne åtminstone till NY. :(
Ida

2014-01-16 @ 19:27:12
Postat av: Trillingnöten

Hon är så fantastisk din farmor, jag säger det igen! Vilken kvinna! Trist att hon åker genom NY faktiskt. De är väldigt otrevliga här som du sa. Inte alls så hjälpsamma. Tacka vet jag Heathrow! Där är det fint och fantastisk personal. Hoppas allt går bra nu!

Svar: Usch... VI har checkat flight status & hennes flyg var försenat med mer än en timme från Toronto & sen var United tvungen att byta ut planet de skulle ha flygit med från Stockholm. Det innebär att de blir minst tre timmar sena till Stockholm & att det kommer att bli tajt för henne att hinna med flyget till Luleå. Har så ont i magen nu, stackars farmor som var så orolig redan innan!
När det gäller NY så brukar vi dock tycka att Newark är rätt trevligt. Finns en väldigt trevlig vinbar där bland annat!
Ida

2014-01-17 @ 00:34:48
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Trillingnöten

Typiskt United dock! Min pappa och syster flög hem förra veckan och det var försenat i 6.5 timme. De missade alla sina flyg därefter, men tack och lov så hade de ordnat så bra att allas flyg hade blivit ombokade och biljetter var klara att plocka upp så snart de kom ut ur planet! Jag hoppas att det inte blir så försenat för henne stackaren...kan hon engelska så hon klarar sig? Håll oss uppdaterade!

Svar: Happ... Då vet jag att vi ska undvika United framöver. 6.5 timmar, herregud, jag hade dött! Fick de i alla fall sitta utanför planet & vänta? Det värsta är ju när man måste sitta i stolen & sega sig genom hela förseningen. Farmors engelska är rätt skackig, så jag är himla glad för att hon kom fram som hon skulle!
Ida

2014-01-17 @ 02:06:55
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0