Vi kör en "bumpie"!

Paul jobbar hemma idag, så när jag stod & pysslade lite efter lunch kom han sättandes med kameran & tog det här kortet "så att jag kan skicka det till farmor så att hon kan skälla på dig för att du håller på & klättrar & har dig".
Här vill jag bara säga... farmor, du vet hur du håller på & byter glödlampor, LYSRÖR & gardiner stup i kvarten & hur du förklarar att "det är iiiiingen fara för jag håller i mig"... jag håller också i mig, så det är ingen fara på taket här heller! Oki, på bilden håller jag förvisso inte i mig, men det var för att PAUL sa åt mig att sätta handen på magen. Annars håller jag i mig för kung & fosterland, lovar. Anyway, det har ju varit väldigt sparsamt med magbilder på sista tiden, så vi kör en till av bara farten:
22 veckor & 5 dagar. Status so far: jag har lagt på mig 4.5 kilo, jag börjar vänja mig vid allt pustande (eller så börjar jag bara bli lite mer i form av att klättra upp & ner på vår diskbänk) & jag kan dricka TE igen! Är så himla glad över det, jag som brukar dricka minst tre koppar om dagen vanligtvis har nämligen tyckt att det varit sjukt äckligt fram tills nu. Jag är väl inte tillbaka på full konsumptionsnivå, men det är himla mysigt att kunna dricka en varm kopp te på kvällskvisten & faktiskt njuta av det!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fina, fina Ida!

Svar: Tack snälla Matilda! Hur går det med semestrandet? Hoppas att du riktigt har kunnat ladda batterierna i värmen!
Ida

2014-07-30 @ 23:47:23
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: sandra

Vad fin du är.

Svar: Tack, vad snäll du är!
Ida

2014-07-30 @ 23:53:46
Postat av: Alex

håller verkligen med dom andra! Jätte jätte fin. Skall säga de med te till min kusin (som förvrigt är en bit större än dig och är i v 15-16, börjar synas att de är många där inne ;)) för hon är så ledsen att hon inte tycker om te för tillfället.

Svar: Åh tack! Ja försök att peppa & säg att det mycket väl kan vända! Jag som har sett mig själv som världens te-drickare fick total avsmak för det i princip sekunden då jag blev gravid. Har druckit någon kopp sen dess, bara för att folk bjudit & det känts så grinigt att tacka nej (typ, nej tack... jag vill varken ha efterrätt eller te...) & det har varit hemskt. Mest har jag bara känt äckel vid tanken på te, men så helt plötsligt för någon dag sen kände jag att jag ville testa & så var det gott igen! Förstår verkligen om hon är ledsen för att hon inte tycker om det längre, man är ju så berövad alla vanliga trevligheter som gravid så när inte ens te gick ner för mig så kändes det verkligen som om världen var SJUKT orättvis. :) Hoppas på att hon kan börja drick det igen snart! Hur går det förövrigt med flytten, har de redan installerat sig hos dina föräldrar?
Ida

2014-07-31 @ 13:23:07
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0