Efter fredag...

Mitra igår - Ja & så förstår jag ju om du är lite less på att vara gravid nu.
Moi - Jo lite (årets, eller möjligtvis seklets, underdrift)...
Mitra - Jag förstår, men kom ihåg att det är bättre om babyn föds i vecka 38 än i vecka 37. Då är det mindre risk för gulsot & så brukar amningen gå lättare.
 
Happ, så fram till på fredag får väl Baby C stanna där hän är, men efter det hade det varit ytterst välkommen med ett slut på detta! Fina Matilda & Malin har försett mig med ett gäng husmorskurer som jag nu funderar kring:
 
Hallonbladste - Har druckit det i någon vecka nu & det en rätt trevlig liten aktivitet att sysselsätta sig med. Däremot kan jag inte uttala mig om det hjälper eller inte... ska se om jag kan hitta någon studie som behandlar ämnet.
Sjuka mängder färsk ananas - Jag önskar att jag kunde. Älskar ananas, men tyvärr är det en av väldigt få saker som jag är lite känslig mot. Äter jag för mycket får jag hemskt ont kring munnen & det känns inte som en hitt just nu eftersom läpparna redan är så torra för att jag måste andas genom munnen så mycket mer än vad jag vanligtvis gör (gravidnästäppa, ett litet helvete i sig). Men jag har hackat & fryst ner ananas i små påsar & äter en liten portion nästan varje dag.
Färdknäpp  - Ha ha ha... Två timmars promenad per dag (alternativt decemberbaby) var det ja!
Champange - Now we're talking! Fast här fegar jag ur. Även fast jag längtar efter bubbel så att jag blir blå så känns det ju så där att försöka få igång det hela med hjälp av alkohol. För fungerar det inte har jag ju bara utsatt lilla Baby C för ett passivt rus & fungerar det hade det ju känts lite jobbigt om barnmorskorna dykt upp & jag varit alldeles fnittrig!
Fönstertvätt - Det roade jag mig med igår & uppenbarligen fungerade det ju icke, men fint blev det & kanske att det hjälper lite i sig? Känner att jag blir lugnare för varje sak som vi får färdigt här i huset & lugn måste ju rimligtvis vara en rätt viktig beståndsdel i barnafödande. Inte precis optimalt att få en liten unge i fall att stressnivån ligger på topp tänker jag.
Gå sidgång i trapp - Eftersom Mitra förslog promenader så känns väl alla saker som involverar ökad gravitation som ett bra upplägg. Har därför studsat upp & ner för trappen lite mer än vanligt sen jag fick det här tipset & ingen är gladare än Digby... Han tror nämligen att vi leker!
Studsa på pilatesboll - Paul ska försöka få tag på en nu under veckan, så här får jag återkomma med en recension.
 
Någon som sitter på fler tips? Jag är öppen för att prova det mesta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0