Lilla herr surput...

Idag var det släktfest hos Pauls föräldrar, så även fastän vi vaknade med rätt många timmar minus på sömnkontot var det bara att packa sig in i bilen & åka till Newmarket - en biltur på cirka 4 timmar tur & retur. Det var inte en helt smärtfri resa om vi säger så...
Tor var MISSNÖJD med arrangemanget & eftersom han lärt sig att puta med läppen när saker & ting inte faller honom i smaken var det här min vy ungefär hela ditresan. Så otroligt sött men samtidigt hjärteknipande något hemskt! Försökte lura fram ett litet leende & lyckades tillslut, men det krävdes ungefär hela min nöjes arsenal. Vad som fick lilla karten att spricka upp tillslut? Mig lekandes monster med galet hår & jagandes små babyfötter. Samt lite blåbärsmuffins...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken sötnöt! ❤️

Jobbigt när barnen inte tycker om att åka bil, det gör att man drar sig från att göra det. Hoppas det var en trevlig tillställning när ni väl kom fram.

Kram

Svar: Han brukar vara helt lugn med bil, men just nu är han inne i en fas då allt är lite småjobbigt - vilket inte är det bästa i kombo med lite sömn. Han höll sig dock, tack & lov,< i förvånansvärt bra form när vi väl var framme! Kram!
Ida

2015-08-24 @ 08:34:01
Postat av: Jo

Lillplutten då, inte lätt att vara liten =)

Svar: Nej det är ju inte det & så går det inte ens att förklara varför han måste sitta där i bilstolen när han absolut inte vill.
Ida

2015-08-24 @ 09:36:55
Postat av: Trillingnöten

Men vilken liten plutgubbe då! Det är för hemskt, men man kan ju inte låta blir att le när de små ser så ut :) De är för grymt söta alltså!

Svar: Så himla sött! Kände mig småelak som fotade honom, men var bara tvungen för att Paul skulle få se han med. :)
Ida

2015-08-24 @ 16:35:45
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0