Två nostalgiska fån...

Tors första omgång kläder har den senaste tiden blivit markant tajtare & jag har därmed upptäckt ett nytt problem - det här med att rensa ut de små storlekarna & ersätta dem med större... Sjukt jobbigt! Jag blir helt lipnostalgisk & bara "Buhu & snart flyttar han hemifrån!". Så igår bestämde jag mig för att Paul skulle få hjälpa till med rensandet, kotten kan ju liksom inte knölas in i för-korta pyjamasar hur länge som helst. Taktiskt misstag. För om jag är nostalgisk när det kommer till pryttel så beter sig Paul som om varje pinal är den enda ägodel han fått med sig ur brinnande krig. Följaktligen stod två nostalgiska fån över Tors lilla garderob igår & fixade inte att göra sig av med någonting alls. Inte ens hans lilla pingvin-julklapps pyjamas. Fast idag satte jag på honom en body i storlek 62 som han fått från fina Camilla & det var ett perfect fit = jag bara måste ju inse att ungen inte längre kan sporta 56.
- Kan du sluta klä mig som om jag väntar på högvatten nu?
- Självklart, inga problem!*
 
*Fulgråter inne på toaletten

Kommentarer
Postat av: Malin C

Åh förstår dig! Det är otroligt vad de växer. Cesar äter ju mest på flaska (och har föräldrar på 1.81 & 1.87) så vi sportar stl 62 sen nästan en månad!! Beställde hem ett gäng i 68 för att ha på lager. Bävar nästan för mätningen på BVC på fredag! Det känns som om de alldeles nyss kom ju?! Snart kommer väl moppe-mustaschen också...

Har du fått nån tid för check?
Jag ska in på måndag o kolla, ska även ta prover för reumatism/sköldkörteln. Ledvärken har exploderat och jag kan numera knappt ta på mig strumporna själv. Håll en tumme!!

Svar: Jag vet! Kan inte förstå att de snart blir TRE månader - herregud liksom, vi gick ju nyss ut från BB!
Har inte bokat än... Dåliga jag. Men lite är det för att jag inte har en läkare i Guelph än, så måste antingen skaffa det eller åka in till Toronto & jag känner mig så opepp på det senare. Dels för att det är så sjukt jäkla kallt här & dels för att jag inte gillar stället där min läkare är. Efter att de tappade bort mitt cell-prov där förra året ligger inte tilliten på topp om vi säger så.

Nej vad jobbigt! Är det här något som har hänt efter att Cesar föddes alltså?
Ida

2015-02-19 @ 03:48:10
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: farmor

O, så söt Tor är, jag tror inte någon som helst baby kan vara finare.

Svar: Han är klart den sötaste baby jag någonsin haft! :)
Ida

2015-02-19 @ 07:39:59
Postat av: Malin C

63cm idag! Herregud...
Usch ja jag förstår dig! Kyla kan få en att avstå det mesta!

Ja jag fick tid hos läkaren idag, de tror att jag fått reumatism och fel på ämnesomsättningen. Oh well! Bara de kan fixa det så är jag nöjd!
Hoppas ni får en fin helg!

Svar: Jag har just plockat bort alla kläder i minsta storleken - så ja, herregud...
Är OK med kyla för egen del, är ju ändå uppvuxen i västerbotten, men när temperaturen ligger på -25C & vindar på 30km/h på det känns det inte säkert att ta ut Tor. Hade varit så rädd för frostbett, händerna är liksom nog kalla som de är.

Så är reumatismen på något sätt länkad till graviditeten/förlossningen? Hoppas att de kan hjälpa dig på något sätt, för det känns ju verkligen som om du lidit nog nu!

KRAM!
Ida

2015-02-20 @ 15:58:04
URL: http://mclapper.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0