Dagens outfits & Tors wubbanub...

Tor har firat sin 1-månadersdag med att totalt ignorera tvättbördan vi lever med. Vilket är helt OK med mig om jag ska vara ärlig, tvätten är nämligen Pauls ansvarsområde! Så jag har istället sett till det positiva med alla klädbyten, roligt att prova de julklappar han vuxit i. Först ut, efter att nattens pyjamas inte längre gick att använda, elefant-sparkis från Elsa & co:
Hemskt söt & praktisk med alla knappar!
Fast Tors inneboende schlagerdiva tyckte att den kändes lite uttjatad efter en kvart eller så... Så vi svidade om till body från farmor & jeans från auntie Jo:
Dagens accessoar - Tors Wubbanub. När vi låg inne efter andningsuppehållet fick han nämligen en napp från sjukhuset som blev storfavorit på direkten, men som alla små nappar försvinner eländet typ om & om igen & om igen. Hittar du den är den borta fem sekunder senare - det bara måste bo små skadeglada nappstjälande gnomer i huset. I vilket fall, häromdagen när vi var inne i en affär i Cambridge fick jag syn på samma napp, fast med ett litet lamm fastsytt i det. Eftersom vi köpt små leksakslamm till katterna i hur många år som helst nu kändes det som ett givet köp & Wubbanubben har sedan dess varit en livräddare. Dels faller den inte ut lika lätt & dels är det så sött att han faktiskt ligger & kramar den!
Nu är planen att köpa en eller två till, för tappar vi bort wubben är vi så toast. Um, spännande saker vi lägger våra pengar på nu för tiden - epiduraler & nappar!

Kommentarer
Postat av: Jo

Snaidiga brallor ;) Och herregud så sött napplam! Väldigt smart.

Svar: Väldigt - så pass att han valde att inte kissa ner dem, det du! :)
Napplammet = en av de bästa babyprylarna vi har. Han älskar att ligga & hålla i öronen som ett cykelstyre.
Ida

2015-01-07 @ 11:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0