Min lilla golf-farbror!

Det här med att klä ett litet barn som ännu inte kan protestera ett enda jotta... Det är ju onekligen en källa till glädje! Eftersom vi inte visste om vi skulle få en tjej eller en kille är Tors basgarderob rätt neutral & de plagg vi har fått/skaffat efter att han föddes har inte heller dragit några stora växlar på att han har en X & en Y kromosom. Utom då att jag har insett att jag verkligen bara älskar att klä honom som en liten farbror. Häromdagen fick vi tex en liten slipover från farmor & jag blev så till mig att det inte fanns på kartan. Har kliat i fingrarna efter att få ta på Tor den, men jag höll mig fram tills idag eftersom jag ville att han skulle vara lite extra fin så här dagen till ära:
Vet inte riktigt vad det är som tilltalar mig så enormt i att klä honom som en liten pensionär/golfspelare, men det träffar liksom rätt på alla punkter! Tanken på att sätta på honom något jätte "barnaktigt", typ superhjältetryck eller monster... nope, det faller helt platt.
Eftersom den här typen av kläder tillverkas & finns till försäljning så finns det ju helt klart en marknad bortom jag & jag kan inte låta lite bli att undra över vad andra små pensionärsbäbisar kan heta... Känns som om det borde vara en hel hop med kottar med namn från tre generationer sen, så deras föräldrars mor- & farföräldrar. Små Astrid, Helmer & Ingrids. Inbillar mig att barn med namn så som Luna & Milo sportar en annan kategori outfits.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0