Sjuka människor...

Så här långt har jag inte ammat så mycket offentligt - bara på någon parkeringsplats, mamma/barn gruppen & hos doktorn - men har väl inte direkt känt någon stress över det hela. Har mest tänkt att stelbenta stofiler som har problem med små barn som äter helt enkelt får titta åt ett annat håll. FAST - så gick det i veckan upp för mig att det finns folk som går igång på ammande mammor. Det kom i ärlighetens namn som en total chock när jag först fick höra en av de andra mammorna berätta att en man kommit upp utanför hennes bil när hon ammade & alldeles uppenbart visat att det här var något han fann upphetsande. Spola fram tills idag & det är väldigt upprörda känslor i den ammningsgrupp jag är medlem i på facebook. Tydligen har en man googlat medlemmars personuppgifter & sedan ringt upp & ställt obehagliga/sexuella frågor. Samma person (?) ska även ha ringt till olika BBs & frågat om blöjor & bäbisar.
 
Blir helt mörkrädd... Klart jag vet att det finns sjuka människor där ute, men jag hade verkligen aldrig tänkt tanken att vissa weirdos skulle ha ammande kvinnor som sin fetisch. Happ... så måste en alltså väga in dessa psykfall i hela amma-offentligt dilemmat. Som om det inte räcker med dömmande människor som inte tycker att en baby har rätt att äta när & var den vill!

Kommentarer
Postat av: Alex

men gud... alltså jag brukar verkligen inte vara speciellt känslig i sådana här frågor, men detta var riktigt vidrigt!

Svar: Sjukt vidrigt! Har du läst på amningshjälpens facebook-sida om det? Tydligen har den här mannen ringt hjälpmammor/doulor/BB i flera år, men nu har han alltså börjat ringa upp enskilda medlemmar. Har sett flera som slutat i gruppen för att de tycker att det känns så obehagligt, även män som känner att de inte längre är välkomna. Jävla skit rent ut sagt att en sjuk människa ska kunna förstöra så mycket för andra! Önskar att någon anmäler honom till trolljägarna.
Ida

2015-01-25 @ 11:09:26
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Malin C

Är också med där, så vansinnigt obehagligt och sjukt! Fruktansvärda människa! Man blir både arg och rädd för den här världen.

Svar: Tycker så synd om alla drabbade - hade känt mig så oerhört otrygg om någon ringt hem till mig & betett sig på det viset. Sen känns det ju grymt obehagligt att jag bara på samma vecka fick höra dels om det här & dels om vad mamman i min mamma-baby-grupp upplevt. Gick verkligen från att inte ha någon som helst aning om att det här kunde vara något som pervon gick igång på till att känna mig lite småstirrig. Kan ta om någon surar över att jag ammar på en offentlig plats, men det känns som en helt annan femma om sjuka individer går igång på det.
Ida

2015-01-26 @ 00:51:10
URL: http://mclapper.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0