Tusen tack samt ännu en katt i hatt...

Sedan Tor föddes har brevbäraren kommit med en strid ström av paket till vårt hus - TACK SÅ JÄTTEMYCKET! Det är helt otroligt hur många som tagit sig tiden att sätta ihop presenter till Tor & oss & varje paket gör att jag blir jätterörd. Har spenderat väldigt mycket tid med att liksom simultansnörvla över hur fina alla är samt sitta med världens leende över hela ansiktet! Idag var det dags igen, för när jag skulle checka posten låg det ett stort grönt kuvert i brevlådan & ett annat stod lutat mot ytterdörren. Ett från fina Camilla (som precis blivit antagen till förskoleprogrammet - GRATTIS!) & ett från farmor. Så många fina saker (kommer modella allt eftersom Tor växer i saker & ting) & Paul tackar så mycket för chokladen! Farmor skickade en hatt till mig samt en ny hatt till Tor, i hopp om att han skulle ha ett mer hattvänligt huvud så här vid 4-veckors ålder. Den var fortfarande för stor, men jag (som var lite övertrött får jag väl erkänna) kunde inte låta bli att testa den även på Farbror Mumin...
Skrattade så att jag grät tills dess att maskaran rann in i mitt vänstra öga & gjorde att det började svida något helt grymt - men det var det värt! Mammut var väl inte lika road, men men... han lever ett rätt soft liv i övrigt så lite "katt i hatt" får han faktiskt ta!
 
Anyway - alla de här paketen har fått mig att inse hur mycket det kan betyda när någon annan tar sig tiden att göra något fint för en. So, nyårslöfte nummer två för 2015 blir att försöka föra glädjen vidare, pay it forward, så gott jag kan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0