What's your excuse?!

Gravidhjärna har jag ju hört om, amningshjärna lika så... Så här långt har jag väl inte gjort bort mig alldeles, men mitt mest skarptänkta jag är jag väl inte direkt. Lite luddig i kanterna så där & rätt enkelspårig - baby, baby, baby. Paul däremot... Vet inte riktigt vad hans ursäkt är, men idag kändes det kanske liiite demensvarning på mannen. Sen den 22 december har nämligen hans mobil varit spårlöst försvunnen. Vi har letat efter den med ljus & lykta, troligtvis har inget eftersökts så febrilt sedan jag tappade bort mitt pass innan vår resa till Bermuda våren 2012. Paul har också ringt runt till varenda affär vi satt en fot i sedan vi flyttade till Guelph - men to no vain, ingen telefon. Tills idag, då han hittade den i FRYSBOXEN i källaren. Den ligger i nuläget på upptining & vi håller tummarna för att den ska återvända till livet, som en digital version av en white walker. Men alltså, frysboxen? Vad har den här lilla individen gjort med min mans hjärna?!
Blir föräldrarna gradvis dummare i takt med att ättelägget växer? I så fall kanske jag ska dra ner på amningen, hade ju varit härligt om vi inte blivit helt vegetativa inom de närmsta åren...

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow! Inte dåligt =) Håller tummarna för att upptiningen ska gå bra och utan white walker-bieffekter ;)

Svar: It's alive! Väääldigt seg telefon med andra ord, rätt strongt att komma tillbaka till livet efter två veckor i frysen! :)
Ida

2015-01-08 @ 15:00:01
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahahaha.....jag t r o r att det lättar och supereffektiv lär bli nästkommande tillstånd. Tills dom blir flyttaslystna och man i ren chock av obehövdhet åter befinner sig i ett vegetativt tillstånd.

Svar: Åh, det stadiet ser jag fram emot för oss båda!
Hm... får ha den där obehövdhetschocken i åtanke & typ bestämma att vi ska sälja huset & köpa nytt, ett riktigt ruckel, den dagen Tor börjar fundera på att ta sitt pick & pack & dra. :)
Ida

2015-01-10 @ 10:46:17
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0