Badpremiär!

Vi fyllde upp Tors lilla badpool igår & efter lunch idag knatade vi ut & invigde den - mycket populärt! Fast i fortsättningen, vete tusan om jag orkar hålla på med uv-kläderna...
Han är ju i en så himla kort stund, så jag känner att det kanske får räcka med ett ordentligt lager solkräm. Hade vi legat en hel dag på stranden (döden... är sämst på solsemester) hade det varit en annan femma, men nu är det ett 15 minuters dopp det handlar om & då blir det ju bara bökigt (& därmed gnälligt) att hålla på & dra på en massa badkläder. Solhatten envisas jag med fortfarande som ni ser, men den börjar bli ett problem. Tor har nämligen lärt sig att dra av den & är inte alls intresserad av hatt. Men den har ju band kanske ni tänker... Jo, men knyter vi dem tar han tag i brättet med båda händerna & draaar för kung & fosterland. Vilket typ resulterar i små babystrypljud samt en stor dos mammapanik. Det är inte lätt alla gånger!
Vi haffade en liten molnig paus - perfekt, för då kunde Tor ligga på rygg i poolen & plaska med fötterna. Sen skalade jag av alla lager kläder & lät honom torka helt naken. Baserat på hur glad han var då så när vi en blivande liten nudist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0