Take home message...

Först måste jag börja med att tacka för alla fina kommentarer när det kommer till Tors lilla olycka - så skönt att läsa att det inte bara är Tor som åkt med huvudet före i golvet! För även om det var en olycka så lastade jag mig själv något så oerhört, kände att det inte hänt om jag bara hade varit en bättre mamma... istället för att tillåta mig själv att avskriva det som just en olycka. Era kommentarer hjälpte till att öppna mina ögon & inte dömma ut mig själv fullt så hårt. Så om det är något jag ska ta med mig från Tors fall är det följande:
 
1) Det spelar ingen roll hur mycket jag passar på honom, förr eller senare kommer han att göra sig illa & då är det inte per automatik mitt fel. Olyckor händer & jag måste lära mig att acceptera det, jobba med dem & inte utse mig själv till årets sämsta mamma på stående fot
2) Med det sagt, är ju bara att inse att det kommer att bli värre innan det blir bättre - så det är hög tid att se över huset & göra det mer barnsäkert än vad det är i nuläget. Liten är inte supermobil i nuläget, men det kommer att bli ändring på det & då är det bra om hemmet är lite säkrare än vad det är just nu. Alltså, projekt för helgen & nästa vecka!
Vad säger du Tor, ska vi se till så att det inte dräller av pryttlar som kan trilla ner i huvudet på dig? Du vet, så att du slipper få blåmärken på huvudet & mamma på hjärtat...

Kommentarer
Postat av: farmor

Å, så söt Tor är o vuxit har han också. Stolt farmor.

Svar: Han börjar bli tung att bära runt på, orkar inte kånka non stop som när du var här!
Ida

2015-07-31 @ 07:51:35
Postat av: Monica

Instämmer med "farmor", så söt liten kille, han ser så go´ och fin ut! Skönt att det gick bra och som vi alla vet, det kan hända så mycket, är ett ögonblicksverk, och tänker vi efter är det nästan ett mirakel att "de", barnen klarar så mycket. Tänker vi efter för mycket skulle nog ingen våga få barn:-)

Svar: Tack tack!
& absolut, det är bra att man inte vet hur rädd man kommer att bli innan man har dem!
Ida

2015-07-31 @ 16:19:07
URL: http://engelsktporslin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0