Bad & mile stone...

Dagens plan var att vi skulle tillbringa ett par timmar vid poolen tillsammans med ett gäng andra mammor, men så var det 24 grader &... ja, jag är väl typ tidernas badkruka så jag bangade kanske. Istället drog Tor & jag till en klass i babyteckenspråk - så nu har vi ett gäng andra ord att lägga till listan. Hund, snälla, förlåt & törstig! Fast så hade jag ju lovat bad, så det blev badbalja nu på kvällen. Kanske en av de saker Tor tycker allra mest om & ett av de tecken han absolut kan.
Nytt för dagen var att jag inhandlat en liten badhanske i form av en groda - inte helt säker på vem som gillade den mest, Tor eller Paul...
Eller, OK, Paul.
& dagens "baby milestone" - för första gången gjorde Tor high five. Det kan hända att Paul & jag typ dog sötdöden samtidigt som applåderna haglade över vårt lilla barn så till den milda grad att han blev rädd & började gråta. Läxa till nästa gång, tona ner firandet lite!

Kommentarer
Postat av: Jo

Men har ser ju jättestor ut! Och han står! Liten plutt börjar bli lite större plutt =)

Svar: Han är fortfarande rätt liten i kroppen, men han kan hemskt mycket mer saker nu än när du var här. Typ äta saker själv genom att plocka upp det mellan tummen & pekfingret. Vi jobbar fortfarande på det här med att sitta själv, jag tycker han hade kunnat lära sig det igår. Hade gjort båda våra liv så mycket lättare!
Ida

2015-06-30 @ 09:18:52
Postat av: Jo

Btw, när skulle det passa med Skype? Imorgon, onsdag? Kanske vid 19?

Svar: Skype absolut, men i morgon fungerar det inte riktigt eftersom det är helgdag & vi ska försöka få till lite planer. Men kanske torsdag?
Ida

2015-06-30 @ 20:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0