Första tanden!

Den här lilla glada ungen håller på att få sin första tand! En liten liten glugg, som en spricka, syns i tandköttet & det går att se pyttelite vit emalj!
Hade trott att tandsprickning skulle vara en episk skrikfest, men gladfisen är typ ännu gladare än vanligt - happ, bara att tacka & ta emot! Nu blir det spännande att se hur han kommer att hantera sin lilla gadd, om han begriper att han inte ska bitas eller om han blir en liten knubbig babypiraya...

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow, stort! =)

Svar: Jag vet - liten är inte SÅ liten längre!
Ida

2015-06-03 @ 12:00:38
Postat av: Jo

Nya trädgårdsserier =)

https://www.youtube.com/user/CactusBumm/playlists

Svar: Tusen tack - måste kolla! Har inte fått till det än, men förhoppningsvis snart!
Ida

2015-06-03 @ 16:24:16
Postat av: Alex

gulle! härligt att er lille inte heller lider av tandsprickning

Svar: Så Isabella tog sig igenom tandsprickningen utan problem? Hitintills har det inte varit några problem här, men jag går lite runt & bääävar för att det helt plötsligt ska bli jättejobbigt.
Ida

2015-06-04 @ 08:10:37
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com
Postat av: Alex

Ja nu har hon alla tänder utom dom fyra hörntänderna allra längst in, och hon har inte haft något problem med tandsprickningen någon gång. Inte ens när alla fyra "hugg tänder" kom upp med någon dags mellanrum. Väldigt väldigt skönt både för henne och oss!

Svar: Åh vad skönt för er & vad härligt att höra att det går att ha tandsprickning som inte är smärtsam & betyder gråt & vaknätter för hela familjen!
Ida

2015-06-06 @ 08:58:44
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com
Postat av: Alex

Vi har ju välsignats med en liten unge som aldrig någonsin kört en såndär gråt och vaknatt. Inte en enda natt på över två år. Är något nervös över eventuella framtida barn. Känns som om vi kommer få betala för att vi fått de så lätt med första...

Svar: Haha! Så där är jag med, det känns som om vi förbrukat hela karmareserven med Tor så att det kommer att bli sjuuukt jobbigt om vi får ett till barn!
Ida

2015-06-08 @ 11:45:11
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0