Bokstavstrogen...

Nu tänker jag klaga lite på Paul, men innan jag fortsätter med det så vill jag bara ha sagt att jag älskar honom väldigt mycket & att jag verkligen är så lycklig över att ha honom i mitt liv. Så - nu behöver ingen säga det i kommentarerna eller maila mig & påminna mig heller...
 
Då kör vi - insåg att Tor började få lite ont om blöjor (typ 10 kvar) i samma veva som det var dags för kotten att gå & lägga sig. Vi bestämde snabbt att det var bäst om jag la Tor & Paul åkte iväg för att köpa blöjor. Sagt & gjort, Tor & jag läste bok, lyssnade på lite musik i sängen, ammade & så var mini ute. Paul... ja Paul åkte till Shoppers Drugmart & upptäckte där att de inte hade Pampers Sensitive i storlek 3. Förargligt. Eftersom det inte går att skita i blöjor (eller jo... det går det ju bevisligen) hade jag i det läget stått & trampat lite irriterat & sen ryckt åt mig ett annat märke i samma storlek & bara "Det får duga". Inte Paul inte. Paul involverade först personalen på plats, men efter att de letat igenom hela lagret var det bara att konstatera att det inte fanns några PS3. Happ, så Paul åkte iväg till nästa Shoppers - där han upprepade hela proceduren, inklusive lagersök. Gav han upp här? Neeejdå, vi var ju tvugna att köpa blöjor till Tor & skamm den som ger sig så han körde vidare till nästa affär. Som kanske råkade ligga i typ nästa by. TVÅ TIMMAR tog det att köpa två sketna paket blöjor & då var de inte ens sensitive. Under tiden satt jag hemma i soffan & undrade lite lätt oroligt om något hänt & svarade på telefonen gjorde han inte heller eftersom han var för upptagen med att rassla fram apotekspersonal som kunde hjälpa till i jakten.
 
Alltså, jag vet ju att han vill väl - men ibland blir jag helt vaaansinnig på hur bokstavstrogen människan är (detta händer lite titt som tätt)! Det är ju inte så att Tor lider av någon form av allergi mot andra blöjor, så wing it! Så... klag avklarat - men jag undrar lite hur era män är. Hade de också kört land & rike runt för att plocka upp en speciell typ av vara eller hade de kastat ner första bästa substitut i kundkorgen & bestämt att det var bra så?

Kommentarer
Postat av: Silverbean

Hahaha, fantastiskt! Jag tror min man hade känt sig trygg idag med att välja ett annat märke, men kanske hade han gjort likadant när vårt första barn var litet. Med bebis, när mycket är nytt, kan små detaljer vara viktiga :-)

Svar: Där har du nog en poäng, han vill så gärna att allt ska vara det allra bästa för Tor & då tar det sig uttryck på det här sättet. Så på ett sätt är det ju hemskt fint, men samtidigt... TVÅ TIMMAR!!! :)
Ida

2015-10-08 @ 18:15:31
Postat av: Malin C

Haha vad gulligt!! <3
Jon är mer typen som åker för att köpa blöjor och kommer hem med glass istället. Har på riktigt börjar göra inköpslistan med foton!

Svar: Haha! Men då har ni i alla fall alltid glass hemma! :) Fast det är lite märkligt att man ska behöva hålla på & passa på vuxna män som om de vore 8 år. Handla mat ska ju liksom inte vara SÅ svårt!
Ida

2015-10-08 @ 21:08:56
URL: http://mclapper.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0