Haha-hatt!

Pust... Paul kom inte hem förrän klockan åtta, så Tor & jag har tagit oss igenom en liten maratondag. Helt otroligt hur SLUT jag kan känna mig efter en heldag med kotten. Lite som om jag åkt ett par vändor i en väldigt högljud mangel. Men vi fick till en liten fin stund under dagen då jag lyckades lura på Tor lamm-mössan:
Allt som krävdes var att jag satte på honom tröjhuvan först. Sen väntade jag ut det första slitet & sen, när han gett upp, så tryckte jag på mössan. Vi tog oss inte bara till Lens Mill (pysselaffären) utan även fram & tillbaka på vår parkrunda. Sjukt nöjd med min egen klurighet där!
Stannade för en liten fotosession på en parkbänk - totallt lyckorus för Tors del. Här har han försökt äta gräs hela sommaren bara för att stoppas gång på gång på gång & så kom hösten & mamma GER en fina röda löv! Jag bara "Du får äta hur många löv du vill bara du har på dig mössa hela vintern!". Oklart dock om vi har en deal, Tor förstod sig inte riktigt på mitt tumningsförsök...

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Men åh vad söt mössa!! Passar ju perfekt! Och vilken höst som redan börjat hos er. Underbara färger!

Svar: Det är så vansinnigt fint just nu - vi ska på promenad i eftermiddag & då ska jag fota mer, för finare än så här blir Kanada liksom inte!
Ida

2015-10-10 @ 12:57:13
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0