Hundhysteri...

Tor & jag har kämpat så himla mycket med att säga hund. Eller, Tor har glatt sagt GOG! (Daisys hittepåord) eller någon gång "dog" medan jag har tjatat på med hund, hund, hund ungefär en miljon gånger. Så idag, slutligen, fick han till det - ett klockrent HUND! & här kan man ju tro att det var ett härligt ögonblick, en glädjens stund för mig & något vi hade kunnat fira ihop... men niet, istället var det en liten mardröm. Vi befann oss nämligen på Home Depot (jättestor järnaffär) & hunden ifråga var en stor schäfer som var där med sin matte som var polis. Servicehundar är ju inget som man bara går fram till sådär & det här var den mest officiella hund jag någonsin sett (massa loggor & emblem på västen) så det kändes inte alls aktuellt att gå fram & be om att få klappa. Men förklara det för någon som inte ens är ett & ett halvt... Tor hade NOLL förståelse för varför han inte fick springa fram & klappa/krama/rida & jag slet som ett djur för att försöka avleda. Alla ansträngningar fungerade dock uselt - Tor bara skrek & grät & lät som en hulkande skiva på repeat "Maaamma, mamamamama HUND - huuuund, Mama, hund!". Slutade naturligtvis med att jag fick skopa upp det lilla sammanbrottet från golvet & gå ut ur affären.
 
& sen blev jag en rebell. I en gång på timmerområdet fick jag nämligen syn på en liten last traktor som stod obevakad - så det kan hända att jag pep över med Tor under armen & satte honom på förarsätet & det kan hända att det tillslut fick slut på den hysteriska gråten... Men hund är väl inte direkt ett ord som jag kommer att pränta ner i babyboken med en varm härlig känsla i kroppen...

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh stackars liten, och du. Får hoppas att ni stöter på en annan hund snart som han kan få klappa på.

Svar: Vi hade bättre tur i parken idag - en liten mops som sprang bredvid vår vagn jättelänge. Så även om han inte fick klappa så tyckte han att det var jättefestligt.
Ida

2016-05-17 @ 09:31:38
Postat av: Malin C

Åh skrutten! Men vad duktig han är!! Cesar säger massa ord men det är absolut ingen annan än vi som vet vad han säger. Förutom två ord, "städa" och "skål", vet inte riktigt vad det säger om vår familj...

Svar: Haha! Jo men då har han ju täckt in det viktigaste kan man argumentera! :)
Tor har rätt många ord, inte alltid felfritt men helt klart vad han menar. Dock är rätt mycket på engelska vilket känns lite sådär med tanke på hur mycket jag jobbat för svenskan. Tex säger han "shoos" för skor & "pant" för byxor. & så har vi ju det mindre lyckade ordvalet för sockor... cock.
Ida

2016-05-17 @ 19:13:36
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper
Postat av: Malin C

Hahahaha! Åh <3

2016-05-19 @ 03:08:34
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0