Pga inkompetens...

Soooo, pga att moi ar tekniskt handikappad lyckades jag bara infoga en enda bild innan allt gick kappratt - naturligtvis ocksa den minst smickrande bilden for Mexicos rakning... Hade planerat att lagga in trevliga bilder pa palmer, havet & poolen, men icket. Istallet far ni halla tillgodo med vad jag hittade i labbet i morse... En SEM kostar i runda slangar bortat 10 miljoner kronor - sa att hitta en kackerlacka ca 1.5 m ifran den kanns ju lite sa dar. Visserligen ar det ju inte jag som betalat den, men anda! Tackade dock  min lyckliga stjarna over att detta exemplar var halvdott eftersom de i piggt  tillstand:

1) Flyger
2) Gillar har...

& helt arligt, moi har inte sa dar jattesvart med insekter men om jag hade haft ett liknande litet odjur kralande i mitt har sa hade jag nog skrikit tills dess att jag tuppat av av syrebrist... :)
 
image382



Kommentarer
Postat av: Jo

Bläh, bläh, blöh!!!

2008-04-29 @ 09:45:34
Postat av: Maja

Alltså Ida! Vad gjorde jag för att förtjäna att du kom in i mitt liv på nåt vänster? Och den här gången hann jag inte ens tacka din mamma för jag blev så himla chockad. Alltså du vet då verkligen att tajma in tillfällen när jag behöver det som allra bäst. Shit alltså. You rock! Kramar! Säg till om jag kan göra nåt härbortifrån.

2008-04-29 @ 12:16:17
Postat av: ma

Ida!
Jag har varit till Skatteverket och din självdeklaration kommer att göras maskinellt, dvs de sköter det själva. I aug -08 kommer du att få ett meddelande om du får pengar tillbaka eller är skyldig staten några kronor till.
Vilken kackilack!
Kram, M

2008-04-29 @ 16:27:59
Postat av: Ida

Jo - Yes, du har sa ratt! Annu ackligare blir det om man som jag tvingades inse att den fortfarande uppvisade svaga levnadstecken denna morgonen med...

Maja - Jag tror att allt har en orsak, sa att jag kom in i ditt liv har en mening & att du kom in i mitt har en annan. Oavsett, se det inte som om du har fortjanat det - se det bara som en liten del av den stora helheten, for jag vill inte att du ska tanka pa det viset. Jag har en massa fel & brister (fraga kara bror om du stoter pa honom pa hotellet) sa det ar inte sa att jag har trillat in i ditt liv for att du uppnatt nagot! It's just the way life is - & det ar just den oforutsagbara biten, overraskningarna, det som gor det sa underbart! Vad galler bockerna sa var tanken att du skulle ha fatt dem redan nar H blev sjuk - men bror ar inte riktigt helt hundra palitlig...

& sjalvklart rockar jag - jag ar ju geolog! :)

Vad galler om du kan gora nagon... well, borja blogga igen! :) Nej men arligt, kan abslut ingen press men jag hade blivit glad om du hade kunnat 'pay it forward'. Att gora en annan manniska glad gor en sjalv lycklig, & jag tror att det ger en en an djupare tillfredsstallelse om man vet att ringarna sprider sig (oh, shit vad yoga flummig jag later nu, men du vet vad jag menar)! Kraam!

Ma - Underbart! Ju mindre jag behover befatta mig med den typen av plagsamma aktiviteter desto battre!
Fast om jag inte far pengar tillbaka far jag spel...
& kackerlackan - jepp, de ar SJUKT stora. Tack for allt, tack for att du finns, kraam!

2008-04-30 @ 06:04:23
Postat av: Maja

Klart du har fel och brister! Det har vi ju alla. Men just nu ser jag bara att det dimper ner böcker precis vid rätt tillfällen och det räcker gott för mig. :P

Men alltså... det där du skriv i ett inlägg om några "hopplahopp-porer"... det var fan nördigt! HAha!

2008-04-30 @ 07:51:12
Postat av: Ida

Yes, annars blir det narmst laskigt - lite skonhetsflackar maste man ha! :) Roligt att bockerna gjorde dig glad - vad blev det denna gangen? Hoppas att du fick lite mer Sandra Brown!

Eh, jag vet... Men det ar sa det ar att vara forskare, men snoar in pa nagot som andra manniskor finner helt hopplost. :)

2008-05-01 @ 06:19:55
Postat av: Maja

Nej inget sandra brown alls utan det var bara den här... eh ja, franskt namn, kan det vara jude nånting?

2008-05-01 @ 16:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0