Poooow!

Tjing! Idag är jag hyper, super mkt på topp & studsig! Vet inte varför, men idag känns allt bara så himla bra! Inte ens Rob's deppiga uppenbarelse i frukostrummet fick mig pa fall, inte ens det faktum att han satt & upprepade att han var tvungen att boka biljetterna hem kunde ta ned mig! Jag vill bara dansa till Eurosport, vara dum & lite egen! Oh, Jo! Om jag hade varit hemma nu hade det definitivt blivit utgång! Saknar dig min absolut mesta & bästa partner in crime! Nu ska jag iväg till the ROM & undervisa & förvrida huvudet lite på en av mina studenter. Jag vet att jag inte borde, men idag har jag så mkt energi & rastlöshet i mig att jag måste få vara lite hemsk & skamlös! Puss på er alla!  

Kommentarer
Postat av: Maja

Då skulle jag lätt haka på. Å får jag inte så blir jag nog en svans. ;) Shit, i helgen är det ju värsta 90's festen på hottlet!

2008-04-03 @ 19:44:44
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Sjalvklart! Ju fler som ar ute pa tokiga upptag desto battre! 90's fest! Vad kul! Var pa en precis innan jag flyttade fran sverige & det var sa himla roligt! Innan jag blev apkalas dvs... ;)

2008-04-03 @ 19:49:29
Postat av: Sandra

Härligt med sådan energi.Kram. P.s har du kvar din mail add fortfarande?

2008-04-03 @ 19:50:31
Postat av: Ida

Eller hur?! Jo jag har kvar den & jag ska svara pa ditt mail, har bara haft sa vansinnigt mkt att gora pa sistonne... Kram!

2008-04-04 @ 02:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0