So I really like...

Mara, som ar Jorgs flickvan/fru (jag vet inte riktigt vart landet ligger). Vi har precis delat en si sa dar 2 flaskor rodvin & diskuterat hur det ar att kla sig kvinnligt som geolog (folk tappar hakan). :)

Soooo, i stort sett har det varit en ratt bra dag, SEM:en har fungerat nagorlunda, jag lyckades med en yoga pose som vanligtvis ar helvetisk svar (stall dig bredbent & boj dig frammat tills dess att du kan 'lagga' huvudet mot marken) & jag har bara gratit over Rob en enda gang. Down side - jag rakade satta mig pa ett myrbo... Mexikanska myror ar evil - satan i gatan vad ont det gjorde.

Kommentarer
Postat av: Mariélle

Stackare! Förlåt, men jag skrattar hysterisk åt myrboincidenten. Det kan inte annat än ha sett vansinnigt roligt ut! Dels tycker jag synd om dig, myror måste vara de näst värsta monsterkrypen tätt efter stickande insekter (bromsar, getingar, myggor, knott etc)! När jag var liten grävde mamma och pappa bort en myrstack i stugan och hade den på skottkärran, jag ställde mig ovetandes bredvid den och innan jag visste ordet av var jag täckt i myror. Det är en sån där händelse som är så hemsk att man förtränger den, jag blir dock hysterisk varje gång jag måste gå nära en myrstack än till denna dag.

2008-04-25 @ 10:07:19
URL: http://mariellenorback.blogg.se
Postat av: Ida

Um, alla som sag det tyckte ocksa att det var oerhort underhallande... :) Det varsta var att de var sjukt sma, sa det var apsvart att hitta alla!

2008-04-25 @ 16:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0