Ännu en magister...

Jehupp, så var man magister gånger 2. Vilket innebär att moi äntligen kan sätta igång med min PhD på riktigt! Whii! Har precis kommit tillbaka från obligatorisk öl på fakultetsklubben & nu ska jag knata hem för att försöka renovera upp de senaste veckornas förfall. Ah! Annan mat än avokado, tid att tvätta, inga träningskläder hemma i huset på obestämd tid, no more tea... eller hm, ska stoppa till imorgon iaf!

Vad gäller presentationen så gick den bra, sedan var ju frågestunden lite rolig. Presenterade nämligen samtidigt som Laura som ska sluta & dra vidare till teachers college - ie, hon fick 6 frågor totalt (varav jag ställde två). Moi som då ska fortsätta fick hålla på & svara på frågor om jäkla nordamerikanska morängränser (vilket jag inte ens jobbar med!) i 35 minuter... Oh, well det gick bra & jag är nu tipsy efter ett & ett halvt glas öl (dagens intag av mat - en macka till frukost & en vivanno till lunch so I'm a cheap drunk today!).

Kommentarer
Postat av: mgs

G-g-g-Grattis!!!



I brist på kunskap så får jag önska dig en -trevlig- PhD och en -god- fortsättning på din -utbildning-!

2008-08-29 @ 13:41:23
Postat av: ma

Grattis och kram från oss alla!

2008-08-29 @ 19:24:11
Postat av: Ida

Båda - Tack! Känns skönt, vad som känns mindre roligt är att jag precis har blivit informerad om mina anslag & tvingats inse att UofT inte har som policy att höja ens lön bara för att man är PhD-student & inte master... Suck. Hade ju varit kul om jag någon gång hade kunnat begripa mig på administrationen i detta landet... Banan republik.

2008-09-02 @ 21:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0