Looking dark...

Oki, har precis tittat ut genom fönstret & konstaterat att det är dags att gå hem - himlen ser mkt mysko ut. Väderleksrapporten säger förvisso att kaos inte kommer att bryta ut innan klockan 6 på morgonen men jag har en gnagande känsla av att de kan ha fel. Eftersom vi kommer att drabbas av total missär inom kort vill jag helst se till att vara hemma innan det slår till. 1 meter snö har de förutspått... moi misstänker att Toronto kommer att vara en mkt ogynnsam stad imorgon - en stad som får en att stanna inne om man kan & googla resor till varmare breddgrader. So, nu blir det till att knata hem lite raskt & rota fram mina exkursionskängor - fancy stövlar kommer man inte långt med när det gäller snöstormar i denna staden. Tjing!

Kommentarer
Postat av: Maja

Ah, perfekt! Tack för att du är så snäll! :D:D Längtar tills du kommer hit. Känns som att det saknas en jättebra vän fastän jag aldrig träffat dig...

2008-12-19 @ 09:18:50
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad bra att det inte var några problem med att plocka upp paketet! Märkligt eller hur, vi har känt varandra i ett år via bloggen men aldrig träffats på rikitigt! :) Får bli ändring på det till sommaren!

2008-12-20 @ 22:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0