Men jäkla skit då...

Tillbringade gårdagen hemma - svävande över brevlådan som den osaligaste ande, men mitt visum dök inte upp för det. APA! Fast det är iaf bättre att bara trycka i huset & vänta på det än att ringa immigrationen & fråga. Senast jag gjorde det var i måndags vilket omedelbart resulterade i enorm självömkan. Skickade ett litet meddelande till han som alltid får mig att le & fick tillbaka följande:

Shall I bring anything? Wine? Some fruit? A giraffe? (I don't have a giraffe, but I could make one out of paper mâché...)
Love you. :)

So, när han dör upp ca 2 timmar senare fick jag denna...


Skrattade så att jag grät. Har döpt den till Homer & har väl tvingats inse att jag aldrig kommer att kunna göra mig av med den... För den som vill tillverka en egen så hälsar konstnären att kroppen består av en bunt tidningspapper ihophållen av gummisnoddar samt att huvud & ben har tillverkats av sugrör.

Kommentarer
Postat av: Jo

Det var den finaste hemmagjorda giraffen jag någonsin har sett =) Hälsa så gott =)

Puss!

2008-12-17 @ 23:20:59
Postat av: Ida

Eller hur? Av alla hemgjorda giraffer jag sett så är den verkligen i en klass för sig! :) Jepp det ska jag göra, vi ska ses & dricka te imorgon så då passar jag på att framföra den. Puss!

2008-12-17 @ 23:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0