Nitwit loves me...

Igårkväll när jag kom tillbaka efter en tur bort till Fiesta Farms för att bunkra upp mig på min favorityoghurt mötte Isolde mig i dörren med orden 'Look kitties, your number one favourite person is back!'. Tydligen hängde kattungarna med henne hela helgen bara för att förflytta sig till min dörr så fort jag var tillbaka. Eftersom det är Isoldes katter stänger jag nämligen dörren till mitt rum på nätterna så att de ska sova hos henne, men tydligen så leder detta bara till att de sitter & trycker utanför istället... Troll ger dock i regel upp efter ett litet tag medan Nitwit troget sitter & väntar tills dess att min överkonsumption av te ger sig tillkänna - då spurtar hon in i rummet & gömmer sig tills dess att jag vacklat tillbaka in igen. So, sedan jag kom hem i måndags har jag sovit med Nitwit draperat över mitt huvud. Mkt mysigt eftersom rummet är kallt! Fast lite småskackigt blir det allt med sömnen, Nitwit är nämligen väldigt kelig & så fort jag rör på mig det minsta börjar hon spinna & vill gosa. Känns det igen månne? :)

Kommentarer
Postat av: Jo

Hon väger väl iaf inte 7kg så det funkar kanske lite bättre =)

Puss!

2008-12-17 @ 23:25:51
Postat av: Ida

Sant. Å andra sidan så genade inte Totte över mitt ansikte så fort han fick syn på något intressant. Detta är något som vi måste jobba på, Nitwit & jag... :)

2008-12-17 @ 23:59:20
Postat av: mgs

Iiida, du måste inte tända eld på glöggen tror jag. Jag ska göra egen glögg på supén och i min receptbok står det att man kan göra den brinnande glöggversionen men man kan också inte. Det verkar rätt enkelt som jag har förstått: skaffa ingredienserna, häll ner allt med vin i en gryta och koka sakta upp, sen i med sprit och så ska det inte vara så mkt mer rabalder.

2008-12-18 @ 01:57:29
Postat av: mgs

Men fan, jag glömde det jag också tänkte säga. Bitsocker är fint men min receptbok tipsar om brunt farinsocker. Det ska jag testa, känns som sådär lagom juligt

2008-12-18 @ 02:09:21
Postat av: Ingrid

Tjipp och hej! Nu kommer jag snart till Montreal! Eller ja, Januari-April i alla fall. ska bli roligt, två kurses (advanced sedimentology and reservoir geology och Global Tectonics). Har hittat mysig lagenhet med mysig tjej nara the Plateau (som ar the place to bo tydligen) och ovar min franska for full hals (emmm bonjour, bonjour). Hur som helst, rakna med att jag svanger forbi Toronto någon gång, kanske hyr bil, jag måste ju se Niagara fallen fast tippar på att du inte riktigt ar sugen på det igen! ha ha! Ska bli himla kul att komma ivag. Canada se upp!

2008-12-18 @ 10:12:50
Postat av: Ida

Korn - Oh, farinsocker! Det ordet gillar jag massor! Kan man kanske få ditt recept på glögg? Alla som jag har stött på har nämligen krävt pyromantricket vilket jag känner mig lite obekväm med...



Ingrid - Oh vad roligt! Ska bli så kul att se dig igen! Kanske kan vi hyra en bil tillsammans & ge oss ut på en liten road-trip! Niagara fallen är jag ju inte enormt sugen på men jag kan sitta & sippa te på Starbucks medan du njuter av den fantastiska naturupplevelsen. Vilket universitet ska du till, UQAM? Tror att jag ska dit någon gång till våren för provtagning så då kan vi hänga lite i Montreal, ROLIGT! :)

2008-12-18 @ 18:12:23
Postat av: Ingrid

Supersweet! Jag alskar roadtrips! Och som sagt, Niagarafallen kan bli en kort anhallt, men det kanns som något man borde se. Jag har skaffat mig lonely planet Montreal/Quebec och Lonely planet Canada och laser på tågot till och från jobbet, verkar urmysigt. Men toppen, vi får checka in framover och se vad som hander! Lycka till med Ross nu!

2008-12-19 @ 12:54:55
Postat av: Ida

Oki, men då säger vi det! Fast ehum, du är väl medveten om att du blir ansvarig för körandet... körkort är ju något som jag inte riktigt har lyckas skaffa mig helt ännu...nej. Tänker att jag kan vara ansvarig för provianten istället! :)

2008-12-20 @ 22:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0