Idag...

är det förövrigt en rätt speciell dag. I Sverige dvs, här är det mest mulet. Men i landet där jag fortfarande (på obestämd tid dock) är medborgare händer det saker:

1) Min gulliga lilla farmor har skolavslutning! Japp, farmor går fortfarande i skolan fastän hon snart är 80 år gammal - bara för att hon tycker att det är så roligt! Skickade denna blombuketten till henne eftersom jag inte kan gratta på riktigt. Extra varmt om hjärtat att man kan stödja andra forskare & en god sak!

2) Lillebror har sin studentbal! Shit vad jag önskar att jag hade kunnat vara där & retat honom - dragit honom i flugan, kommit med små pikar kring gördlar... But no - Suck. Själv älskar jag baler, speciellt alla förberedelser runt omkring dem. Sedan var det just två baler som slutligen fick mig att gå ned i vikt (i ren & skär panik) - innan såg moi ut på detta viset... Uuum, moi är en riktig liten näpen  'fulaankungesaga'!   

image437
& detta är ändå taget innan det barkade alldeles käpprätt & jag i princip levde på räksallad!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Såg kort på Magnus på vk.se från balen. Fint fint. Koppas allt är bra! Kram

2008-06-07 @ 12:07:45
Postat av: mgs

haha, jag protesterar mot Vk kortet, ida du ska få de riktiga som är bra. Jag var fan i mig oantastbar om jag får påpeka det, 0 gördlar, 0 matchande flugor och 0 saggfläcklsfärgade smokingar. Jag hade ju betalat genom näsan för, ja, i stort sett allt och det blev bra! Mariélle var snyggare än hon någonsinn varit men det visste jag för hon har stil och elegans. Men som sagt, kort kommer!

2008-06-07 @ 15:43:02
Postat av: Ida

Sandra - Allt ar prima! Hur ar det med dig? har du fatt nagon tid for att ga upp/opponera annu? Kraam!



Korn - Jag vill ha bilder nuuuu! Var ar de? Hur kan ni undanhalla mig dem - inga bilder pa facebook, inga pa bloggen...?!



Ah, vad fint - inga saggflackar, utmarkt - det forstor liksom hela outfiten och skall undvikas i storsta mojliga man. Satillvida att outfiten ar inhandlad pa the GAP. ;)

2008-06-07 @ 22:07:24
Postat av: Mariélle

Jag måste ursäkta att det dröjt så lång tid med korten, jag har varit i stugan hela helgen och Anna har kommit hem, det har därför inte funnits speciellt mycket tid att lägga upp. Nu ligger några kort uppe på bloggen och jag ska lägga upp resten på facebook så snart som möjligt!

2008-06-09 @ 14:58:02
URL: http://mariellenorback.blogg.se/
Postat av: Ida

Man tackar!

2008-06-09 @ 23:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0