More about the storm...

Har funderat lite på om jag någonsin kommer att uppleva en lika kraftigt storm igen under resten av mina levnads dagar. Jag har kommit fram till att det är mkt möjligt, det enda moi behöver göra är att:

1) Flytta till mellanvästern
2) Bli bonde & hålla mkt höns
3) Skaffa en liten bjäbbig hund vid namn Totto (alt. skeppa in Totte, den katten har ändå ett intellekt motsvarandes en hund)
4) Lita på frisörrekommendationer från vissa av damerna som gick på balen i Lse...


Kommentarer
Postat av: ma

Du bör nog undvika ett par röda Dorothy-skor.

Nu har vi firat av studenten med 21 supertrevliga NV3:or kl 07.00 här hos oss i morse och senare under dagen med några gäster som Magnus bjudit hem från skolan. De hälsar alla så gott till dig också. Vi hade velat ha dig hemma just nu och saknade dig speciellt idag. Någon träff bör vi väl få ihop. Massor med kramar

2008-06-10 @ 21:56:54
Postat av: Ida

What, no! De roda skorna ar ju det enda som ar fab! :)Fullt os alltsa! Shit vad roligt det later, hade sa velat vara med pa den champagnefrukosten! Vad gulligt av alla att halsa, saknar er alla jattemkt idag - men ska ivag & klattra snart sa da blir jag iaf lite gladare! Kraam!

2008-06-10 @ 22:30:06
Postat av: ma

Ja, fab men det händer saker också. Du kanske hamnar i Smaragdstaden innan du vet ordet av! Med tanke på ädelstenar, buketten du skickade till farmor är ju en riktig liten juvel. Hon tog den med sig till Lse för att njuta av den medan hon var här. Kram

2008-06-11 @ 20:09:05
Postat av: Ida

Nej vad gulligt, vad glad jag blir! Kraam!

2008-06-11 @ 22:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0