Någorlunda tillbaka...

på banan beslutade jag & Greg oss för att vårt lagnamn skulle vara 'the replacements' & jag förkunnade under den första dokumentärintervjun att jag förväntade mig att förlora - pga föregående natts aktiviteter. & sedan, jaaa sedan drog tävlingen igång & det var den mest vettlöst skruvade tillställning jag någonsin varit med om. Det var 1.5 timmes hyperaktivitet centrerat kring ingrediensen fänkål. Moi var i spinn, bossade med Greg, förkastade tre rätter av diverse olika stjäl & skuttade med en gräddbytta över hela trädgården för att ge Paul en kram när han kom - allt med en videokamera & en kommentator i ständigt släptåg! :) & på något sanslöst vänster var tre olika rätter:


Förrätt - Lingon & fänkålsmatmuffins placerade på en bit mozzarella (så att de smälte ned i osten) & snittade för att låta ett fänkålspollenbaserat kryddsmör smälta ned genom dem.

Huvudrätt - Fänkåls, basilika & vitlöksmarinerad biff (perfekt genomstekta av Greg) med ett täcke av bröd & mögelost. Serverat med crème fraiche sås (smaksatt med kokt & sedan puread fänkål & vitlök) samt en salsa på fänkål, mango, avokado, persilja, tomat, lök, paprika & selleri med balsam vinäger.

Efterrätt - Vispgrädde smaksatt med hallon & färsk vanilj, färska bär samt en sockerkristyr smaksatt med fänkålspollen 


klara & upplagda på totalt 12 tallrikar på 88 minuter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0