Not as sunny...

Lite halvdant väder denna dagen, känns som om himlen inte riktigt kan bestämma sig för sol eller regn. Själv så bryr jag mig inte jättemkt eftersom jag fick en helt underbar start på morgonen. Satt & drack ingefärste samtidigt som jag läste en artikel när jag plötsligt hörde ett underligt ljud. Tittade upp & där, två meter bort, sitter två tvättbjörnar & tittar på mig!Helt stilla satt vi tre bara & tittade på varandra, kändes som om tiden stannade upp för ett kort ögonblick innan dess att de skuttade vidare & jag fortsatte att läsa min artikel med ett leende över hela mitt ansikte.


Kommentarer
Postat av: Lupum

Förlåt jag inte ringt men tappade min mobil i toan igår.Hade ju inte spolat så den fick ligga kvar.





http://lupum.blogg.se

2008-06-26 @ 20:09:56
URL: http://lupum.blogg.se/
Postat av: Mariélle

Naw! Vilken upplevelse. Jag har alltid tyckt att Bonzo ser ut lite som en tvättbjörn, för han har lite mörkare svart päls runt ögonen och vitt runt nosen. Men, det är klart man kan fantisera ihop mycket om sina små älsklingsdjur. Jag såg en söt groda en gång som såg ut som honom också..

2008-06-26 @ 21:57:53
URL: http://mariellenorback.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag älskar tvättbjörnar, därför är det extra sorgligt att någon de senaste dagarna placerat ut bröd indränkt i kylarvätska för att försöka döda dem. Hitintills har 2 hundar blivit förgiftade samt ett okänt antal tvättbjörnar...



Vad gäller Bonzo, har ju bara sett kort men får hålla med en smula!

2008-06-27 @ 20:16:14
Postat av: Mariélle

Usch! Vi träffade en kvinna en dag som ibland brukar gå samma hundprommenadstigar som vi, och där hade någon lagt ut råttgift. Hennes tik hade varit sjuk flera veckor och det var på håret att hon strök med. Vilka tanklösa människor det finns!

2008-06-30 @ 14:03:44
URL: http://mariellenorback.blogg.se/
Postat av: Ida

Råttgift? Usch vad obehagligt, för det låter väldigt genomtänkt...

2008-06-30 @ 23:45:29
Postat av: Mariélle

Mja, det ligger en mindre avskrädeshög en bit intill stigen, där folk slänger sitt trädgårdsavfall och annan skit. Jag gissar att någon synnerligen intelligent person försökt utrota några gnagare och sedan dumpat resterna i den där högen. Det kanske inte är vidare smart att låta sin hund gå just uppe på den där högen, men de som sprider ut gift nära en "hundpinkarstig", mitt inne i tätorten, där barn dessutom brukar leka borde det vara skottpengar på.

2008-07-01 @ 17:01:14
URL: http://mariellenorback.blogg.se/
Postat av: Ida

Pust, oki då känns det bättre! Fortfarande hemskt, men om det är en olycka så är det iaf en stor lättnad!

2008-07-01 @ 17:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0