And yesterday?

Gårdagen var konstig, mkt konstig. Slutade upp med Remo, Kristy, deprimerad Jenny (Matt mår tydligen inte bra & arbetar inte längre -vad är det med killar?), pojkvänssjuk Laura & Jan på en liten skabbig pub. Konstigast av allt var ändå Jan, han betedde sig helt märkligt. Min enda förklaring till det hela är att han har fått känslor för mig. Vilket togsuger. Här har jag en enda verklig kollega på hela avdelningen & så är han:

1) Mesig & hjälplös
2) Hemligt förälskad

Man kan ju bli trött för mindre. Jag har liksom varken tid eller ork med den typen av komplikationer just nu. Det finns inte en tillstymmelse till chans att det någon gång skulle bli något mellan oss = det hela kommer på något stadium att bli jobbigt. Försökte febrilt hoppas på att det bara var jag som läste in för mkt i det hela, men när jag tog upp det med Rob skrattade han & sa att han funderat på hur lång tid det skulle ta innan jag drog upp just det ämnet med honom... Nu har ju min tilltro till Rob som människokännare mattats på sistonne, men ändå...i detta fallet tror jag att vi båda har rätt. Anyway, senare fråga, nu ska jag hem & sedan blir det filmfestival - extremsport/klättrar festival. Oh, my... :)   


Kommentarer
Postat av: Maja

Men varför är inte det mysigt?

2008-03-16 @ 09:01:27
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Mgs

oss killar mår bra! Iallafall så är jag nöjd med att få vila ut hos melle efter en 10 dagars, it´s just too much. Men ja, du ser i ut att vila, maby it´s not enough! ...Carpe Diem

2008-03-16 @ 23:42:15
Postat av: Ida

Maja - Med Jan? Eller med filmfestivalen? Vad galler Jan sa ar han trevlig & snall, men det galler for kor med. Klarar inte av nar killar ar mesiga & mjakiga, det irriterar mig till vansinne...

Mgs - Oss killar mar bra... Um, du...du far nog arbeta lite med stavningen iaf, for den sista meningen som innehaller vila begrep jag inte mkt av. Ser jag ut att behova vila eller vad menar du?

2008-03-17 @ 19:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0