Huskur?
1) Dricka kopiösa mängder te, honungsvatten & apelsinjuice
2) Leva på mat innehållandes vitlök
3) Småhutta whiskey
4) Knapra i mig Robs kvarblivna penicilinkur
Några andra tips?
Blutsaft. Det mest jävulska påfund som denna jord någonsin skådat - det smakar som en blandning mellan ruttna apelsinskal, jäst gräs och grönmögelost(?) - men det funkar faktiskt. Mamma styrde i mig och Anna det när vi var små och sjuka jämt, och det höll oss friska genom vintermörkret. Har börjat shotta sörjan nu sedan jag i princip varit sjuk/krasslig från och med höstens början, och nu känner jag att jag börjar ta mig upp ur sjukträsket. Om inte det funkar så finns ju alltid disneyfilmer... :)
Hoppas du blir frisk snabbt!
Blutsaft? Hm, det utsattes jag aldrig for som barn, vi fick varm svartvinbarssaft alt avslagen cola. Avskyr verkligen avslagen cola, fast fullt lika ackligt som blutsaft later det ju inte!:)
Mmm.. Svartvinbärssaft, min farmor gör en killer svartvinbärssaft, men den fick jag mest i uppgödningssyfte tillsammans med diverse kakor som liten (och än i denna dag för den delen).
Sedan kom jag på att det kanske är lite svårt att få tag i just blutsaft i Toronto, men någon form av hejdundrandes järntillskottskur måste ju finnas i en sån stor stad! Det där med cola har jag hört, men ska man inte dricka det när man har magsjuka? Jag vet inte om det mest är en placeboeffekt men annars brukar vitpeppar fungera om man inte vill få magsjuka.
Alskar svartvinbarssaft! Farmors ar helt underbart god! Oh vad sugen jag blev nu!
Jo, colan var for magsjuka... Isch, ackligt varre... Tror ocksa att det blir lite svart att forklara konceptet blutsaft har, satsar pa te med lite whiskey i! :)
Hellre whiskey än Robs kvarblivna(?)penicilliner, rör inte dem, om du funderar på mellan dessa två kurer.
Men visst ar det konstigt? Ar man pa en kur sa ar det ju jatteviktigt att fullfolja den! Men som sagt, han har ett gang kvarblivna tabletter av nagon anledning - men oroa dig inte, jag haller mig till whiskyn (godare)! :)